Gonatt på er!!

Sov gott!! =)

Jag e inge trött, tur det eftersom jag sitter på jobbet, frågan e bara HUR uttråkad jag e ... ? Jag har visserligen saker å göra, men orka ta tag i det... suck...
Lyssnar på Rock klassiker å bara är här!!
Snart e de mat, sen kanske jag tar tag i lite!!

Mådde apa när jag kom hit föresten, vart lite för mkt gott hos Mömö på kalaset!! Men de var ju såå god smörgåstårta å massa fika!! =)


Annonser

Har lagt ut lite saker på blocket nu, bla en tjock tv!! =) haha, å de ringde en på den efter bara 2 minuter!! Den jag trodde de skulle bli svårast att bli av med, men där ser man! =) Om han nu tar den när han kommer.
Så har vi ett par snowboard boots och vinterdäck till salu om någon e intresserad!!

=)

Bla bla bla!!!

Ja, jag har nog inget vettigt att skriva, trots att det var länge sedan... hmm, men har vart full fart hela dagarna ändå, men jag vet inte med vad!! =) Haha...

Igår införskaffade jag mig en kamera, så nu ska jag bara lära mig den, ska bli så kul å ta fina kort!! =)

Trotsade kylan idag å tog en promenad, det var riktigt skönt, men vart lite kallt nere vid vattnet, stannade å kollade på änderna sen gick vi hem å städade undan lite...

Åhh, kommer ju inte på nå kul å skriva... ska plocka lite sen blir det  å åka på KALAS!!!
Lilla Malin blir 25 år!! GRATTIS BÄSTA MÖMÖ!!
Sen ska jag ut å jobba ett extra nattskift.. får väl offra mig å göra 3 skift denna vecka!! =) haha!!

Nä, ha det bra!! KRAM


VAKNA!!!

Gahh, även fast Micke väcker mig kl 7 när han går till jobbet, så kommer jag inte upp före 9, jag e helt hopplös nuförtiden... Men de e ju så skönt!!
Har en hel del å göra, men först blir det frukost med Tessan å Måns på Vallonen!! =) Sen ska de bakas bröd!! 
  

I lördags var vi på Dop utanför Avesta!!
Isaks stora dag!!
Han var hur snäll som helst under hela cermonin, sov lite på efteråt medans alla gästerna fikade.
Vart kort å gott ett riktigt lyckat dop!! =)




Har föresten målat om kökslampan nu!! =)
Eller har en så snäll karl som gjorde de åt mig!! *Tack*
så blir å hämta hem den idag å hänga upp!!


Ha en riktigt bra dag!!


Mys!!

Vilken dag, klev upp kring halv 12 för å käka lunch med broder min! =) Händer aldeles för sällan!!

 Och nu Ikväll har jag vart i Avesta och hjälpt till å fixa dukning å så till dopkalaset!! =) Tycker det e riktigt kul å plocka å dona med sånt!! Vi var 4 st som pysslade, tur var det för det kommer många gäster på Isaks dag!!  =)
Bestämde att vi skulle basta, men först vart det Pizza, var hungriga!
Å det var länge sen det var så skönt å basta som det var denna gång!! Ansikts mask på å bara sitta å mysa med Linda å hennes väl Charlotte!!

Kom hem nu, strax efter 24.00, gick sakta hem, eller lagligt! =) Stax utanför avesta stannade jag å kollade på 2 älgar som stog precis brevid vägen, riktigt fina djur det där, så länge de håller sig i skogen!!

Nä, sängen kallar, micke ligger redan å sussar, så ska smyga in, blir full fart imorn med!! =)

Trevlig helg!!

Kram


Sista rycket!!

Japp, nu ska jag snart göra de siata timmarna på jobbet!! Sen väntas 2 fin veckor!! =) Gillas skarpt!!

Idag va jag å systra hos mormor å morfar å städade, känns som de gick fort idag, eller va det vi som fuskade? Nee.. =)
Sen kröp det fram att morfar hade halkat omkull utanför porten, va arg jag vart på föreningen då, de har töat från taket så det e isgata utanför porten.... Så vi tog lite kattsand å hälde ut, lite bättre vart det, men inte bra!!

Idag fick jag klart i sovrumsfönstet oxå, de vart svart där inne!! =) Köket e oxå klart, ska bara måla kökslampan vit så den matchar!! =) Får vara i hobby rummet hos morfar å spraya den!! Men tar det under ledigheten!!
Han funderade föresten på å köpa ytterligare en maskin, =) Å jag kunde ju bara hålla med honom att det var en bra ide, varför ska de lägga pengarna på hög när de kan använda dem å ha roligt!!

Imorn drar syster å J till Thailand, *morrar* jag vill oxå åka, men kanske blir senare för våran del!

Varför bor alla jag saknar så långt bort? eller långt, ja från 3 till 35 mil, de tycker jag e för långt när man bara vill hälsa på en snabb sväng!!

Nä, arbetet kallar!! Ha en bra kväll alla!!


Ledig va...

Ne, bara tills ikväll då jag ska jobba natt!! Å jag hoppas verkligen att det kommer gå bättre än de senasta skiften... jaja, allt har iaf känts tråkigt några dagar nu... Men men´..

Idag har jag gjort några in köp till fönstren!! =) Å sen åkte jag till Nisses å kollade en sväng, men där fanns det inte mkt, å personalen va helt skum idag tycker jag, kanske inte bara jag som har dåliga dagar... =)

Tror jag ska slå omkull mig på soffan en stund till Micke kommer hem!!

Gonatt! =)

Huvudvärk

De bultar å de bankar...

Var en rikitig gris dag igår, kanska beror på det... men de håller i sig rejält... Vill inte vara med idag.. Men sånt får man ju inte välja tyvärr!!

Hoppas ni får en bra dag iaf!!

Kram


Tick tack...

Vart fan tog den här fm vägen? =) Dax å åka till jobbet snart, ska på kurs om produktkännedom... hmm, låter sådär roligt... men men,.. Får ju igen mina timmar som jag smet tidigare igår!!

Har vart till E å fixat naglarna idag, jag e verkligen fast nu!! =) Kostar lite, men de e det värt å slippa hålla på själv!! =)
Å imorn blir det frissan, riktig upp piffning pågår! =) Vill ju vara fin på ISAKS dop!! =) *Saknar er*

Ojoj, måste kasta i mig lite lunch å åka, börjar om 40 minuter!!

ha en riktigt bra dag!!

Längtar!!

Till V 7!! Då bär det av till SÄLEN!!! =) Ska bli hur kul som helst!!

Å innan de skulle de inte skada med en sista minuten?!? (Drömma får man)  =)

Men nästa helg ska vi på dop!! Å jag ska bli gudmor!! =)

Nä en timme kvar, sen har jag hört ryktas om att maten e klar när jag kommer hem.!! <3


Hår...

Har föresten bokat klipptid, och färgning!!
Men jag vet inte hur  å vad jag ska göra, så förslag mottges gärna!! =)


So long suckers...

Fråga mig inte varför, de var det som dök upp i skallen, jaja, intressant...

Första skiftet avklarat, bara 6 kvar!! Hämtade Saaben efter jobbet, suck, verkar funka, men vill byta NU!!! Typiskt att vi jobbar om varandra hela helgen å i veckan, sen kanske de blir uut på biljakt!! =)

Jag e hungrig, va ska man äta, orka laga mat, å M e på innebandy, så ingen av oss har gjort mat idag, kanske blir en rund en, med massa ost?! Eller ja jag vet inte, får se va han säger när han kommer hem!!

Idag, till skillnad från förra helgen var det full rulle på jobbet, men det e skönt, så länge det inte krånglar, tiden går fort!! E ju iaf 12 timmar som ska fördrivas!!

Nå nu ska jag hoppa in e duschen!!

Trevlig helg!!

Tack å hej!

Vet ni va jag funderar på? Vilka e ni som läser? Har ett nästan jämt antal som läser, vet några, men inte alla!! Men det e kul!! =)

Nu ska jag snart bege mig till arbetet för att plöja 70 timmar innan nästa ledighet, å just nu känns det väääldigt jobbigt, men de e bara gilla läget!

Här e det bara -6 grader nu!! Så nu får det inte bli varmare, för då blir det blöt väder, å det vill vi inte ha innan Sälen resan!!

Na ha en riktigt trevlig helg alla!!

KRAM

Blä....

Nu har jag vart å solat på Open sun, tycker inte så bra om det stället längre, å lortigt tycker jag med... men inte det jag Bläade åt...
Utan allt HUNDBAJS... Det e inte en lång promenad jag gick, men fy fan va mkt skit, undrar om inte hundägarna oxå tycker det e äckligt?! När det ligger precis vid gångbanan, då kan man väl plocka upp de, tänk på alla som ska gå å cykla där!!
Har så fina vintervägar å promenera på, så ser man ner å de bara kryllar av hundlort... suck..

Jaja, nu ska jag fortsätta med tvätten å sen blir det en tur upp på stan å kika lite!!  


Uppe med tuppen..

Eller nja, Micke väckte mig när han åkte till jobbet, snällt va!! haha!! Nädå, jag skulle upp då, å tvätta, MASSOR... pust, men nu e första maskinerna klara, 2 koppar kaffe nere, så efter nästa byte blir det nog en tripp till solariet!! Skönt, VÄRME!!! =)

Å va jag skulle behöva ta tag i julsakerna här hemma, men jag vill ju ha massa nytt i fönstrena då!! Hmm, vilka problem!! Haha!!

 


Gomorgon!!

Ojoj, Sov 13 timmar inatt, då måste jag vart trött, för det e inte likt mig!! =) Men skönt var det!!

Igår träffade jag A-S å hennes barn, var ut på en promenad å barnen åkte pulka!! Mysigt, men man hänger inte med, de blir stora så fort!!

Håller på å gör en plåt med bröd, mums, bra å ha i frysen!! =)

Ha en bra dag!

I got a feeling.....

Att veckan inte kommer bli nå kul.... lösa ut bilen från verkstan... Fii Fan.. Jaja, vet ju inte vad det är för fel ännu, de visar sig!
Har ett nytt objekt i kikaren, men e någon som måste bearbetas först...

Idag (igår? ja Lördag iaf) vaknade jag halv 2 å då var det dax å åka på älskade Theos 3 års kalas!! =) Gu va fort det går... =)
Han fick en radiostyrd bil av oss, men nu kom jag på varför man inte ska köpa sånna saker på Ullared!! Den var trasig =(  inte lika poppis, men jag hoppas de kan ha kul med den ändå!

Sen var det bara sätta fart mot Das Arbeit, å ja, nu e jag 3 timmar från min ledighet!! =) visserligen bara tills fredag, men ändå! =)

Nä, sov gott!!


Vad Saab e värt nu vill ni inte veta....

Fy F*N, inatt eller rättare sagt 02.00 när jag skulle åka hem från jobbet startar inte min biljävel.... Den verkar inte må bra av motorvärmare helt enkelt, å närmare 20 minus, jättekul!!
Men jag hade sån tur att en S skulle hem 15 minuter senare, så jag fick åka med henne!! Tack gumman!!
M å J var till jobbet vid lunch å hämtade bilen, fick dra den hur långt som helst innan den startade å då gick den inte på alla cylindrar, så nu står den på verkstad IGEN för 2 ggr denna vecka...
Saab till salu!!!!
Tur att Våfflan fungerar!! =)

Medans Micke fixade med bilen åkte jag till Norberg å träffade Världens bästa Fia!! Där e det inte kvantitets tid utan KVALLITET!!! =) Efter helgen e det dax för henne å åka hem till Göteborg igen, men jag kommer ner till våren!!

Nä nu ska jag jobba vidare!! Eller jag mena, kolla lite Desperate!! =)

Ha en kanon helg, min tillbringas på jobbet... jajaj!!

KRAM

ZzZzZ...

Snart så, kl 03.00 ska jag hem å sova!!!! E inte så trätt, men ska bli skönt!! =)

Idag var det som sagt kalas tajm hos mormor och morfar, jättemysigt å trevligt att träffa, ja ALLA i min hela släkt var där, förutom 2 av kusin barnen, som var hos sin mamma denna vecka. Roligt!!
Måste ta mig till Sthlm å hälsa på dem snart å, å så kan man ju passa på med lite shopping på samma gång! =)
SMART!!! =)

Det var en svår olycka utanför stan i tisdags kväll, dödsfall.... ursh, allt kan gå så fort, allt kan förändras så fort i ens liv... känner bara igen namnet på personen, men vet inte vem det var, men blir berörd ändå, lider med familjen.

Kör försiktigt å ta hand om varandra, du vet aldrig vad som händer...
KRAM

Kalastajm!!

Japp idag har jag tagit ledigt tills ikväll!!
Idag ska vi nämligen på FÄST!! =) Morfar fyller 85, så släkten kommer från storstan!! =)
Så nu ska jag sätta fart å göra klart förätten, mums!!

Har i övrigt klivit in i jobb perioden, gjort  2 12 timmars, idag blir det nog bara 10 å sen 12 resten av veckan!! =) Måste ligga i för å få ihop timmar till alla äventyr som komma skall!! =)
Såå, jag e inte osocial, har bara fullt upp!!!

Hoppas 2010 har startat bra för er, personligen har jag inte märkt någo skillnad!! haha

Kram


Året som gått!!

Januari
 En av många skridskoturer!! =)




Snöbjörnen å Lill Malla


Februari
 2 underbara veckor i Thailand




Alla hjärtans dag i Romme



Mars
Theo kollar kycklingarna på hembygdsgården
  


April
En av många turer ut i skog å mark!!

 


Maj
Tjejerna åkte på en kanon weekend till Amsterdam

 


Älskade lilla syster fyllde 25 å vi skickade ner henne på saxens botten!!






Jag och Theodor åkte till min gamla skola på öppet hus och träffade gamla klasskompisar och matade kossorna



Juni

Kryssning till helsingfors med familjen K/F

 

Hittade en underbar utsiktsplats mitt ute i ingemansland =)



Juli

Bryggbygge i viken, men sen kom regnet och förstörde vårt paradis...



 En vecka på Gotland men kanon väder och folkrace veckan! =)



Första svampplockningen
En tur till Gröna lund

Massa fisketurer till Flaten

Augusti

Stugan målades om och avslutades med kräftfest!!



Till skansen och hälsa på lite släktingar!! =)



Micke köpte sin leksak, en Polaris ZP 850, mkt nöje!!

September

Linda och Elias som Isak kom till världen

Oktober

November

Snickrade lite

 

Åkte till Ullared och shoppade loss!! !=)

December



 

Kanske inte missat de, men jag tycker det e SÅÅ mysigt ute i skog å mark!! =)

Givetvis e de mycket mer, men detta e en del av mitt 2009
Nu blickar vi frammåt å laddar för 2010


2010

Här kommer de första inlägget på det nya året!! =)
Men blir bara å säga att vi e på G ut i skogen igen, så himla härligt med all snö som kommit!! =)

Återkommer senare med fina bilder!!


RSS 2.0