Spinningen avklarad! =)

Med väldigt goda resultat känns det som, visserligen var det APDRYGT, eftersom det va så länge sen, men när jag väl var igång var det bara å köra!! =)

Så nu funderar jag på en dusch å lite gott i soffan efter det!! Ringa å kolla med micke vart han håller hus kanske!! 0 koll... haha!!

Nu e jag ledig till fredag morgon! Nice, har lite planer for morgondagen, får se om de går å genomföra!! Återkommer med det efter morgondagen!!

Föresten har ni sett Fjällrävens nya vinterjagcka på Intersport?! Så snygg, vill ha, men ska kika runt lite å se om jag hittar nå, min nuvarande fjällräven har hängt med ett par år.. så dax för en ny!! Trots att den gamla inte ens e utsliten, så bra kvallitet!! =)

Vill handla massor!!! Moahaha!!


Föreläsning

Igår var jag på en föreläsning om Alkohol & Droger via jobbet!!
Det var riktigt intressant måste jag säga!! Men satte igång mkt tankar å minnen sen min uppväxt med min pappa som var alkoholist, så efter det var det väldigt svårt å somna, låg å funderade faktiskt på allt då, de förflutna, framtiden, å ja... jag vart inte ett dugg klokare!! =)

Ikväll ska jag på första spinning passet på länge, får se hur det går!! För nu e det verkligen dax å försöka komma igång igen!! =)


Filmkväll!!

Igår vart det filmkväll, för första gången på evigheter!! =)
Såg
denna!! Rekomenderas verkligen!!



Så nu blir det e se den andra oxå!! =)


Dåligt humör?

Då rekomenderar jag denna låt på högsta volym!!

=)


Barbie hus!!

Morfar byggde ju ett barbie hus till A när hon fyllde 5 nu i måndags, här e en bild på det innan inredningen å tapeter kom i!!



Han tycker det e så himla roligt att hålla på i sitt hobbyrum så!! =)
Kolla detaljerna vid fönstren!!

Min natt...

Natten var väldigt lång å jobbig, kände mig orolig å rastlös, spelade ingen roll va jag gjorde... men när jag tittade ner på min sko såg jag nå roligt!! =) Titta va bra getingen passade!! =) Haha, vadå skapligt lättroad nattetid!! =)




Kaffe å "Jätte" salt va mina bästa vänner inatt, tillsammans med en gammal amelia!! =)



Behövde tydligen sova länge idag å, vaknade strax efter 15!! Å börjar 18 igen!! =) Yeah, vilket liv man har dessa jobb helger!! =) Men men, sen får jag ju ledigt!

Imorn ska jag på föreläsning om alkohol å droger med jobbet, ska bli spännade!! 

Köpparberg!!

Vaknade 10.30 å låg å drog mig till 11 ungefär!! lite för lite timmar med tanke på att jag somnade vid 7 tiden, men men, kan man inte sova längre så e det som det e!! =)

Väckte M å vi åkte till kopparberg på marknaden!! =) På vägen dit satt jag å kollade på alla löven som har blivit gula å röda, så himla fint!! =)
Väl där strosade vi runt, kände lukten av brända mandlar, luktar såå gott, kan dock inte äta dem så jag vet inte om de e lika goda...  E de gott?
Köpte med oss lite korv hem!!
Mötte våra guldklimpar där oxå! =)

När vi kom hem gick jag å sov en stund! =) Å M fortsatte han å, slocknade i bilen på väg hem, han va nog lite sliten efter gårdagen skulle jag tro!

imorn ska jag försöka lägga in lite bilder när jag e hemma, har inga på denna dator!!

Nu e det bara 11 timmar kvar!! Yeah!!!


Shopping sugen!!

Hittat mkt fina kläder nu när man sitter å bara glor, så funderar på om man skulle försöka sig på en shoppingdag på onsdag kanske!?
Gina å H&M har mkt fint!! Jeans e ett måste, så vill jag ah nya leggins oxå!! =) ja som sagt, finns massor!!

Nu ska jag gå å äta lite köttfärslimpa med kantarellsås!!

p3

Hallå, hur kul e det e lyssna på en repris som jag hörde förra gången jag jobbade natt?? Inte ett dugg spännande... kanske kommer nå nytt senare i natt, hoppas på det!! =)

Gamla tanter..

Å så jag!! Sover Middag!! =) Nädå, det gör väl de flesta, men jag känner mig som en gammal tant!!
Vart en timme eller så, så nu klarar jag av natten hoppas jag!!

Jag måste ju vara den mest ointresserade människan som finns, så fort nyheterna kommer på radion hör jag dem inte, tidningen ligger på bordet, men jag bläddrar inte ens igenom den?? Skärpning nu Malin, du hänger ju inte med om vad som händer i världen!! HAHAH!!! Jaja, ska försöka!!

Nä sätta lite fart för om 4 timmar bär det av till jobbet!! =(

Måste ta reda på vilken dag det blir kopparberg så jag vet när det e dax å ta sig upp imorn eller söndag?!

Trevlig helg alla!!

Hur gör man?

Ja, om man vill lägga in ett klipp från youtube eller så?
Har provat, men får bara upp en adressrad, å det e ju inge kul...

Uppe med tuppen!! =)

Yeah!! Haha, vaknade strax efter Micke idag, så va 17, bassängen öppnade 06.15 idag, så kl 7 var jag där å simmade en kilometer!! =) Sen vart det en riktig bastu med skrubb efter det!! Skönt!!

Vart övertalad igår å göra cheescake till jobbet ikväll, så nu e det gjort å nu står en köttfärslimpa i ugnen!! Hinner med mkt innan jobbet om jag fortsätter i den här takten!! =)

Tänkte att ni skulle få receptet på cheescakeen lite senare å!! För den e ju bara för god, tycker jag iaf!!


Volvon ok!!

Var till besiktningen med volvon kl 7 imorse!! Var hur pigg som helst då, men nu e jag helt slut igen... Blir nå å vila en stund så jag orkar med kvällens arbete!!
Hur som helst gick bilen igenom, ska bara spänna handbromsen å byta en lampa, men inget den behövde komma på ombesiktning för!!


Kväller!!

Idag blir det en tidig kväller, e trött, som vanligt!! =)

Vart en hel Em hos Mömö å A!! =) M hjälpte A med bilen å jag å Malla va inne!! Tog oss en sväng till solariet å, men vi e ju lite roliga, så vi kom hem osolade?!?! Jaja, säger då de, ska dit imorn istället! =) Så nu till kvällen blir det å skrubba lite så förgen fäster imorn!! =)

Igår kväll kom min gudson hit å hälsada på en sväng med sina föräldrar!! *Mys* Han hade vart på sin första shoppingtur på ett byggvaruhus!! =) Gullungen!! !

Nä, sängen!!
Söv gott!!

Funderar....

På å ta mig till gymmet en sväng innan jag får besök av L i lilla Isak!! =)
Men jag  känner mig sååå seg, fattar inte hur jag klarade av 5 fm skift förr, när jag e helst slut efter ett.... Gahh...
Skulle bli pigg av å röra lite på mig, men motivationen e ju typ 0.0000... inge kul!! Nä får nog bli en lat dag... som många andra... gick inge vidare å komma igång igen, men men...

Har suttit¨å kollat på bilder som de fixas å trixas med i photoshop!! Jag vill HA!!! =) Kusin skulle ev skicka över sitt program till mig!! Då kommer jag väl bli ännu latare!! =) Haha!!

7 snabba...

Skift kvar innan man får vara ledig igen! Inte så kul, sovit dåligt, ont i ryggen, kan bara bli som de blir idag! Jaja! Igår vart de safari med de bästa! :)

Helgen e över!! =(

Jaha, då vänrar 70 timmar erbete innan det bli ledigt igen!! Jaja, det e livet det!

Var till mormor å morfar å hjälpte Morfar bygga ett barbi dockhus!! =) Eller hjälpte, jag kollade, kom med lite ideer å fixade lite småsaker!! =) Kul var det iaf!! =)

Va på stan i torsdags, käkade kina med Tina, hur gott som helst!! På väg därifrån träffade jag massa folk, har nog aldrig tagit så lång tid å ta sig från staden... haha!!

Fredag em-kväll var det rally i Bockhammar, satt å tog paralelltider i mål, skapligt glassjobb med dagens klockor, men hade vart roligare å vara ute på sträckan, men men.. får bli en annan gång!!
Lördag var vi i kolsva 6.30, pigga å glada gör att åka ut till nya sträckan som jag inte kommer ihåg va den hette... Hade samma uppgift i mål äver då!! Var tydligen en rätt knepig sträcka för bilarna gick åt som smör i solsken, de som kom imål var inte så himla fina, hängde lite delar, saknades rutor å taken var buliga, så de var s'kert en intressant sträcka för de ute på banan...Jaja, var hur som helst kul ändå!! =)

Idag blir det kalas/middag i norberg! Ska ta ett kort på dockskåpet då! =)
Kram

Återkommer!!

Häj, full fart... återkommer efter helgens alla rally bravader när jag har lite tid!! bara så ni vet! =)

Träningsvärk delux! !

De tyder på att det var ett bra pass igår!! =) Gillar!! Men det gör oonntt!! =)

Har gjort en kul sak idag, återkommer senare, nu ska jag iväg å bjuda på kantarellpaj!!

 

 


Fina ord!! =)

Från gummans blogg:


Ur Isak's dagbok. ;)

Igår kom min Gudmor M förbi. Jag har inte riktigt förstått vad en Gudmor är för något, men jag hörde M säga att om jag inte sköter mitt liv när jag blir äldre så kommer hon dyka upp på stört och styra in mig på rätt spår. Så jag förstår att hon kommer att finnas där för mig och hjälpa mig så gott hon kan, om något händer. Det känns bra.

Det var spännande att få träffa Gudmor, mamma har pratat så mycket om henne. Berättat att de känt varandra i många år, och att mamma är så väldigt fäst vid henne. Mamma säger att det finns människor som man blir vän med, och som ibland försvinner efter ett tag, och sedan finns det vänner som man vet att man kommer att ha kvar hela livet. Hon säger att M är sådan vän för henne.

Mamma har också sagt att jag inte ska vara rädd för att prata med M när jag blir större, om jag känner att det finns saker som jag inte kan berätta för henne eller pappa. M är bra att prata med, säger mamma, och att man kan lita på henne i alla väder.

Jag fick ett par jättefina hängselbyxor av henne, och en supermjuk rolig hund!

Jag var riktigt, riktigt trött när hon var här och hälsade på, det var så skönt att få ligga i hennes famn.

Jag längtar tills jag får träffa henne igen!

Träning-check

Då var det avklarat!! =) Body Pump 71, svårt att säga om det var ett bra pass eller inte efter bara en gång, men tror de kan bli bättre än de förra, de gillade jag inte alls!!
Gick iaf bra, orkade skapligt trots de långa uppehållet, så imorn vet jag garanterat att jag lever!! =)

De e helt sjukt, jag kan inte sova efter natt skiften, somnade 7 å uppe kl 11 igen.. men så länge jag klarar av nätterna funkar de ju eftersom det max är 3 nätter i rad.... 
Hinner ju få massa gjort på dagarna om inte annat!! =) 
Idag vart det en härlig promenad, kanon fint väder hela dagen, så när jag kom hem efter prom vart de å åka ut i skogen å plocka lite svamp!! Funderar på å bjuda mina kära på kantarell paj inom kort!! Får se va Micke tycker!

Har bacon lindad kyckling i ugnen, med nå vitlöks gocka i !! Hörde recepter på jobbet inatt å vart så sugen, å det luktar riktigt gott, så nu får det snart vara färdigt så de blir smaka av!! =) 

Micke e ute å åker polaris, för ovanlighetes skull!! =) Så kul att han gillar sin nya leksak! Idag e de nog 4 st som e ute med varsin maskin, vet inte mer, får höra när han kommer hem!! =) 

Nä nu ska jag kolla maten å fixa lite innan de e dax å jobba igen!! 

Ha det! 

Sötsnöre!!

Idag var jag över å träffade Isak för första gången, å de var mig ett litet sötsnöre!! =) Ja till er som inte vet va sötsnöre e så e det typ världens sötasta!! =) Har lite konstiga ord för mig ibland!! =)

När Micke slutade jobbet vart det en sväng till Västerås, hittade nya träningsskor, så gick åt lite mer pengar än planerat, men men... =) Blir å invigas imorn! =)

Vart inte någe sova innan nattjobbet heller, så kan bli en dampig natt, men det bjuder jag på, får gå till syster å dampa av mig när jag håller på å somna!! =) haha... man måste nog vara ett litet retard för att stå ut på detta bygge, men jag trivs!!

ähh... tidsfördriv, ska ta å jobba lite sen blir det rast!! Med kaffe!!!

Söv gott ni som får!! =)

Resultat!!

Så här vart det!! =) Blir nog å ställa de som översta bilden! Eller va tycker ni?




Så himla kul å göra, e lite sugen på å sätta ut en annons på blocket å se om det finns nå intresse på dem? Kostar iaf 250 kr styck i butik här i stan...
Beställ gärna!! =) Hehe!!

Storstädning!!

Idag har vi gjort ett ryck här hemma med en riktig storstädning!!

Skönt å ha rent till kalaset ikväll! =)


Landsberget!!

Igår vart det en rejäl tur på 4 hjulingen tillsammans med J & J, åkte till landsberget å grillade korv!! =)


Haha, efter en hel del krångel å komma dit tog vi en annan väg hem, å jag med mitt lokalsinne visste ju inte alls var vi va tydligen!! =) Men hem kom vi!!


Roliga leksaker de där!! =)


Ännu en dag med vackert väder!! =)

Mee like!! =)
Väntar på att micke ska vakna!! Håller på å gräddar frukost bröd!! Sen blir det frukost å film, som vi skulle kollat på igår, men vi va så trötta!!! =)

Filmtajm!!

Snart kommer Micke hem, då blir det film å blåbärspaj!! =) Ska prova hyra film från filmtoppen.nu så hämtar man filmen uppe på servus, kan det bli närmare å bättre? Tror inte de!!
Ha det bra!!


Lilleman!!! =)


Har inte träffat godingen ännu, längtar så!!! =)


Min lilla gudson nr 2,
Linda å Elias guldklimp!!



Gudson nr 1: Albin med storebror Theodor!!
♥ 


Biosugen!!



SF Bio: Ice Age 3 (sv tal)



Å många fler!!
Någon som sett dessa? Npgot å rekomendera?
Kram


Väntade...

Jaha, ja då har jag tröttnat ytterligare en gång... hon skulle höra av sig mellan 11-12 idag då hon hade vaknat.... åkte å hälsade på mormor å morfar halv 12, vart bjuden på mat, men tackade nej eftersom jag å marie skulle äta lunch å ta en promenad...

Men ´hur som helst hade hon inte hört av sig halv 2 så då skickade jag ett mess... svarade direkt å sa att hon skulle komma om en timme...?? Öhh... försvarade med att hon hade försovit sig, vaknade kl 13... men varför inte höra av sig DÅ??? Ähh, jag e så fruktansvärt trött på å bli besviken på henne...

Suger för mkt energi helt enkelt....

Så jag tog mig en tur ute i det fina vädret, gjorde blåbärspaj till mig å ♥!! Ska mumsa i oss den ikväll!!


Väntar på att Marie...

Ska ta en promenad å luncha när hon vaknar...

Färdig målat!

För tillfället! Nu ska de sättas ihop å sen målas ytterligare än gång, mina fönster luckor, eller va de kallas!!

Vill INTE...

Åhh, jag som har sett fram emot nästa helg då det var dax å vara rally funktionär!! ... tills jag fick reda på idag va vi fick för possition... =( Ska vara i mål å skriva måltider, har vart där förr... å VILL VERKLIGEN INTE vara där igen, så stressigt, å nu e det dessutom i 2 dagar... J hade försökt få någon annan men mamma sa att han behövde några han kunde lita på där... Måste väl finnas någon annan som kan de jobbet bättre? AHHHAHAHA, irriterande....Men, va gör man, bara ställa upp för laget.... Träffar "Chefen" på söndag, ska försöka få ändring!! Sist hade vi radiobilen, de var guldjobbet de!!


Är mördarna fast?

Nu har man hört att de fått tag i de som tror ha mördat Thomas Gröndahl, hoppas de har rätt!!

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article5770071.ab


Tror inte de ska hända i lilla Fagersta..

Gah..

Jag e så himla trött... har vart det i 2 dagar nu... jobbat fm båda dagarna, men det brukar inte vara så här jobbigt.. =(
Igår kväll vart det en rask promenad/ jogging runda på en timme, sköönt, kalasväder!! =) Avlutades med den traditionella korvgrillningen för alla deltagarna!! Så nu e 4 av 6 gånger avklarade!

Nä ska ut å sätta mig på altan en stund, kanske helt enkelt slumra i hammocken!! =)

See ya!!

Idag e ingen vanlig dag....

För idag e det min födelsedag HURRA HURRA HURRA!!! =)
Haha, känns inte som nå speciellt måste jag säga, har målat, städat å nu tvättas det före fullt, såå.. vilken vanlig vardag som helst..

Idag kom lilla Isak till världen!! =) Grattis Mamma L å Pappa E!! Längar tills jag får träffa honom, dock besöksförbud på BB pga smittrisker.. =( Men sen så!!

Nu kommer snart mor, ska köra hem henne då hennes bil ska lämnas in på recond, blir hon nöjd åker nog vår bil in å!! In å utvändigt, å inte behöver man göra någoot själv!! Haha, får se hur det blir!

Någon undrade varför jag åt champinjoner när vi har kantareller!! Jo för vi va ute å käkade, då var det lixom champinjoner till den goooda biffen!!

Ska åka på en tur idag å dela ut svamp, syster yster ville ha lite!! Så varsegod!! =)


Monday morning!!

Yepp, å Ledig hela dagen, ¨imorn med!! Härligt!! =)

Igår hade vi en kanon dag, först va vi till solliden å hälsade på Ms morfar, fikade å lekte med barnen!!

Efter de tog Micke, jag Malin å Andreas 4 hjulingarna å åkte ut i skogen, då menar jag typ rätt ut i skogen...  haha, killar å maskiner, ja de e väl som tjejer å smink å kläder skulle jag tro!! =)

Verkligen ser hur det bara lyser i ögonen på Micke hur kul han har det!! Å då går det ju bara å leee!!! =)

Var till Lexsjöbo där de körde ner i sjön för å bli lite rena efter skogsturen, å de var ju bra eftersom vi inte körde oss lika leriga på en gång!! =)
 

Hittade en lite läskig spindel ... å ett träd någon hade vässat sina klor på, förmodligen inget litet djur å märkena var 2 meter upp...





Nä nu ska jag rensa lite svamp, vart bara 4.7 kg HUJHUJ!! så nu blir det å rensa å åka på en tur å dela ut svamp!! Har en massa annat å göra idag å, så bäst å sätta fart!!


Hungrig!!

Åt en så god biff med vitlöks stekta champinjoner ikväll!! men det var ett tag sen, så hungern börjar sätta in igen, men snart sovtajm, så blir nog bara lite keso med äppelmos, har ni inte provat de så rekomendera jag det som mellanmål!! Smaskens!!

Imorn funderar jag på å göra blåbärs sylt, ska kolla över vajag har för burkar å förvarade i, annars blir det en tur till mormor å nalla glasburkar!! =)


Fotboll på Olearys...

Vart det ikväll, spännande? va inge vidare sugen på det, men vart rätt kul ändå, men efter fotbollen körde jag upp Micke till A, så han kommer väl hem inatt nån gång, förhoppningsvis lite piggare än förra helgen... mutter...

Idag va ja å fikade hos mormor å morfar, med bror å J, å lilla A, hon e så go den lilla tjejen, så väluppfostrad 4a åring!!

Pratade med en tjej idag som behöver hjälp med sin häst 2-3 dagar i veckan, skulle vara skitkul, men han verkar ha en hel del hjärnspöken för sig, så jag vet inte om man tar sig vatten över huvudet kanske!! ska fundera på det iaf!! Kanske dumt å dra på sig sånt ansvar när det vinter å kallt å mörkt? Som sagt, tål att funderas på!!
Var ju några år sen jag lade av!! Å Bozz var ju lugn som en filbunke!! =)

va tycker ni?

Har försökt mig på å styla om min blogg lite, men den blir tråkig hur jag än gör, kan ju inte riktigt det där med hur man gör för att göra den lite personlig, jaja, de här får duga för stunden, nu ska jag åka upp till mormor å morfar å fika, bror å Johanna kommer oxå dit!!
Kram

Helg!! =)

Härligt!! Äntligen lite helg, ledig till onsdag!!

Idag när Micke kom från jobbet vart det en tur med 4hjulingen, resultatet vart 2.2 kg kantareller!! =) inte lika kul å rensa bara, men nu e det gjort! Hittade bra blåbärs ris oxå, så imorn blir det blåbär!! =) 
När vi kom hem vart vi bjuda på korvsoppa av lilla M, riktigt gott var det!

Måste det finnas så många kriminella? Suck.... 

Papput!!

En vän har precis förlorat sin pappa nu i veckan, sedan dess har jag funderar mkt på min pappa å farfar som gick bort kring feb förra året, kan inte riktigt sätta fingret på va jag tänker på. Men har två bilder som återkommer ständigt, en på farfar å en på pappa...
Hur som helst så har de de bättre nu!! Det e jag säker på!!

Tänker på dig J, kan jag göra något så vet du var jag finns!! *Kramar*


Sysselsättning pågår!!

Urs, egentligen mår jag illa... trötthet å hungern går nog hand i hand, så får bli å gå å äta lite mat snart tror jag!

Underbar å älskad av alla, inte bara en film utan det finns faktiskt folk som det stämmer in på oxå!! =)

Idag har jag haft en kanon dag, började med å gjorde kantarell paj, 1 blåbär å 1 blåbär/hallonpaj!! Behöver jag säga hur gott det var?! =) Mums!
Sen kom L på besök, åkte ner till hennes föräldrar, tog med mig en paj som vi mumsade i oss, å efter de vart vi bjudna på mat!! Var så himla gott! =) *tack*
L ville fixa mina naglar sen någon dag, å det ser jag verkligen fram emot, trivdes ju kanon i somras när jag hade mina gele naglar!! =)

Hade tänkt vila lite när jag kom hem, men Micke ville åka på kvälls simmet, så de vart 1 km simning istället!! Skönt var det, känns lite i ryggen, härligt!! Har förövringt fått riktig träningsvärk i bakbenen, som syster säger, efter pumpen i onsdags!

Sen vart det lite jobb, men e sååå seg, får för jag har sagt från början att nätterna fungerar riktigt fint, det skulle jag tydligen inte säga!! jajaj!!


1285...

Så många broar finns det tydligen i Amsterdam!! =) Tyckte det va många när vi var där, men inte SÅ många!! Sa även hur många kanaler det fanns, men det kommer jag inte ihåg antalet på!! =) Tänk på att det e mitt i natten!! Vill åka tillbaks dit, mysig stad, bortsett från alla droger å sexhandel dock... Pratade om de på p3 nyss, om bla Anne Frank, var till huset, men inte in pga slutsålda biljetter... Hmm, undrar vart nästa resa går?! E ett gäng från jobbet som åker till fabriken i KINA på besök i början av okt, eller om det var nov, jaja, åka ska de iaf! Skoj för dem, men jag klagar intt med tanke på att jag fick åka till USA för 2 år sen!! =) Företaget e inte så tokigt ändå ibland!! =) Jobba var det ja.... =)

Styling..

Av både vårt hem å mig själv, har jag lust å ta tag i nu, mig själv har jag tatt tag i redan, klipppt mig å på tis tar jag tid hos Linda som ska fixa mina bryn, sen känner jag mig nöjd å redo för hösten!! =) Hemma skulle jag vilja göra om köket, men det känns så stort... suck... kanske bara byta ut lite prylar? men vill göra om HELA.... jaja, får kanske bli ett vinter projekt!! Ska fortsätta fördriva natten med å kolla på Gina tricots hemsida, kanske blir dyyrt... men men, som sagt, skulle vara kul med lite nytt!! =) Hoppas ni sover gott alla, lite mer än 2 timmar tills jag får sova!! Kram

Frukost!!

E egentligen sugen på en rölökare från Vallo, men får bli nå som finns i kylen!! =(

Imorse vaknade jag 06.20 utan kl, så då tänkte jag att det va lika bra å kliva upp, å så han jag ju ner å köra Body pump passet som var 7.15! Skönt å ha det gjort på morgonen, tog bara lätta vikter å körde på teknik, riktigt skönt!!

Håller på å tvättar nu å, fattar inte varför det måste gå så långt mellan gångerna så det e stora berg å ta tag i när man väl gör det... suck... jaja!!

Nä, börjar må lite lla, så nu blire frukost!!


Godmorning sunshine!!!

Ne, inte en riktigt sån dag idag, det e grått å tråkigt, å jag e sego dego!! Men men, kanske pallra sig ut en sväng så piggnar man kanske till!! Skogen eller promenad? Hmm, ska fundera lite på den!

Tycker inte om veckan när jag börjar med FM Helg å sen jobba hela veckan, den blir såå lång... men men, sen blir jag ju ledig ett tag!

Haha, M va inte så tyst som han lovat efter helgens krogbesök, så jag vart så trött å åkte till jobbet redan vid 4 snåret på söndags morgonen... Normalt! =) Men jag å AC konstaterade ju igår att det troligen inte finns en frisk människa som jobbar där!! =) Hehe!

Idag e det 1:a september! Början på den roliga månaden!! =) Mkt att se fram emot!!

Nä ta tag i dagen var det!!

Kram


RSS 2.0