Tävling hos sizzy.blogg.se

HALLOWEEN TÄVLING


Tävling hos sizzy.blogg.se

HALLOWEEN TÄVLING


Halloween!!

Idag vart en riktig soov dag!! =) Vaknade 10.30 å var upp å käkade frukost å pratade lite med Micke!! =) Sen vart det raka vägen till sängen å där låg jag på tok för länge, vilket känns nu, helt seg... men får förhoppningsvis igen det under natten!! 06.00 e de bara håla ut till, sen får jag sova igen! =)

Imorse när jag kom hem hade M städat å diskat, det va så fint så!! =)
Han tog sig en sväng i skogen med sin sportsman idag, så var helt lagligt för mig å nästan inte kliva upp!! =)

Var ner på kyrkogården, till minneslunden idag, stod där ett bra tag å bara funderade, tände ett ljus för de jag saknar... Det e så mysigt denna helg, när det är så mkt ljus å folk, samtidigt som de är väldigt sorgligt att gå dit...

De flesta ska väl klä ut sig å gå på party idag, men för min del blir det å dra in pengar istället för att sätta spätt på dem!! =) Gör mig inte så mkt för den delen!!

Återkommer om jag kommer på nå kul!! =)


Kudden närmar sig!!

Japp, fort går det när man har roligt, eller ja... Om 3 timmar ligger jag i sängen!!!
Har gått fint på jobbet, fick felet fixat så nu snurrar det på i full fart igen!! =) Bra det!! På någe vis känns det bättre å producera bra i slutet på veckan!!

Har haft så fruktansvärt ont i mina ben inatt, både knän å vänstra höften.... känner mig som en 80 åring!!  Not Cool!!!

Nä nu blir det en rast, sen e det snart klart för inatt!! =)

Haha!!



Haha, den här spelades varm när jag och syster bodde på åkra under gymnasietiden!! =)
Å den spelades på p3 nu ikväll!! !

Mhmm...

Mmm, nu e kl snart 21, å jag e redan trött som få.... suck... Kanske för jag e på jobbet å eftersom de bara e en maskin som går för tillfället e det inte mkt att göra!!! Jaja, ska kolla om jag får tag i reparatören snart å se om han kan göra något!! Annars blir det mkt tråkig natt!!

Va ska ni göra i Halloween då? Behöver inte fundera så mkt på de då jag jobbar 18-06 hela helgen, så party? Nopp, tjäna pengar, Japp!! =) Haha, boring, men va gör man inte!!

Idag va jag till Avesta å kollade stövlar, men hittade inga, kanske bättre lycka på tisdag när jag å T ev ska åka till Borlänge!
Så va jag till L å E å Isak, gullunge!!! =) Han e så charmig så man vill bara ta med honom hem!! =)

Nä, maskin doktor va det, men återkommer garanterat under nattens gång!! =)


Morning sunshine!!

Jiha, ledig idag!! =) Eller iaf till kl 18... hmm lyckan va kort, men ändå!! Jobbar 18-06 hela helgen... jaja, jag behöver ju inte oroa mig för va jag ska hitta på iaf!! Visserligen va jag sugen å åka med mormor, morfar å syster till STHLMO på kalas hos kusin min, men nee, orkar inte både jobba å åka dit, så jobbet får bli mitt val nr ono ihelgen!!

Vet ni? En som jobbar 3 skift i hela sitt liv, sänker sin ålder i snitt 10-15 år!?!?! Hmm... tär tydligen så mkt på kroppen. Tur man inte gör det då!! Tacka vettja 5 skift!! =) De gillar jag!!

Idag har jag vart ner med bilen på verkstan, ska få en service å så ska de väl kolla varför motorlampan lös... hejdå pengarna.... suck...

E lite sugen å åka till skokanonen i avesta å kolla på stövlar, kanske slunga iväg ett sms till L å kolla va hon har för sig idag, så blir det 2 flugor på smällen!! =)

Nä! Ha en bra dag allesammans!!


Prison break!

Ja, nu har vi kollat igenom hela sista boxen + extrafilmen av prisonbreak!! =(  Va ska man nu kolla på på kvällarna då?
Måste ju erkänna att den till å från vart lite långdragen, men va gör de när man har ögongodis å kolla på! =)  Haha, jaja, tillbaks till verkligheten nu då!!

Håller på å tvättar lite, å sen ska jag försöka plocka in lite från altan!! De kryllar av småfåglar där idag, de gillar väll buskarna som har vissnat, massa mat!!

Ähh, måste nog sätta lite fart så jag hinner göra något innan de e dax å fara till jobbet för ett em skift!!

Ha en bra dag!!


Onsdag morgon...

Ne nu e det faktiskt förmiddag!! Men jag har vart uppe sen tidigt då snickarna på våningen onavför började borra... Å strax efter satta grannens hundar igång.. jaja, det e ju bra att jag kommer upp i tid!! =)

Igår va vi å träffade Mickes gudson med familj å fick lite fika. Alla 3 barnen e så gulliga!! Ska hjälpa den ena tjejen å samla värmaljus koppar till en tävlig i skolan har jag bestämt!! Det krävs ju inte speciellt mkt, bara spara kopparna från de ubrunna värmeljusen!!
Så vill du oxå hjälpa till så e det bara spara å ge till mig så kan jag vidarbefodra dem!! =)



Ända sen igår när Börsen bladet kom har jag vart sugen på en semla!! De gjorde nämligen reklam för dessa igår!! Får se om de blir någon under dagen!! =)


Är detta ett skämt eller?

Nu är jag så där fruktansvärt irriterad på bilen igen, eller bil å bil... saab helvetet rättare sagt... =(

Det e dax för 12000 mila servicen nu, de vet vi ju om, men idag när jag kom ut lös motorlampan IGEN!!! De gjorde den i juni oxå, hur ofta måste en saab in på verkstad egentligen?!

Fick tid på fredag, så de e väl bara låta skiten stå tills dess, för köra med en lysande motorlampa på en saab?! De kan ju bara sluta i krasch...

FY FAN.....


American funniest home videos!

Åhh, sitter å kollar på tv med ett öga, å datorn med det andra!!
Då visades american funniest home videos, där små hundar skulle gå med tofflor, skor eller sockor, eller va man nu ska kalla det?! Å de va så söta där de vinglade ram å försökte skaka av de hemska som satt fast på tassarna!! =)


Nån som ska med?!

Åhh, har hittat resa till Florida!! Vill åka nu!! =) Haha, ja men drömma får man ju göra!!  Blir det resa blir det säkert till vårkanten skulle jag tro, så titta skadar ju inte!! =)

Soffläge!!

Japp, dagen började men en förflyttning från sängen till soffan!!

Försöker få tag i vaktmästaren så  vi får ström i resten av lägenheten, men han svarar inte...


Bumbibjörnarna



Ett av mina favoritprogram när jag var liten, visades på tv idag!! =)


Vintertid!

Du har väl inte glömt å vrida tillbaks klockan?! =)

Igår va en riktig sego dag.. Va till avesta å gck på marknaden en sväng, åt lunch på Dalahästen, sen hem igen då någon var väldigt trött efter fredagen å inte orkade göra nå mer den lördagen... jaja...

Sen när vi va hemma å kollade på tv gick en säkring, som inte går å fixa, måste ringa vaktmästaren.. Konstigt, att samma säkring går til kök, sovrum, extrarummet å hallen?! Hmm måste fråga vaktmästaren om det ska vara så....

Senare idag blir det kalas för mickes morfar med smörgåstårta!!! MUMS!!! =)

Krogen gick bort...

Jaha, vart en tidig kväll ändå!! Var hos Tessan på fest å skulle ner på Style på brukshotellet... ja ner kom vi, men det var aslång kö, å FULLT?! Så det var en ut, en in som gällde.... Å Neee... orka med det?!
Fick fruktansvärt ont i magen oxå, det gillar jag inte, så nu ska jag kura ner mig under täcket å sova!!! Kanske ta med den varma vetekudden!!! 

Gonatt!

Ikväll!!


Malla ska på fest!!

Å de hör inte till vanligheten nuför tiden!! =) Men det ska bli riktigt kul!!

Kanske skulle ta en sväng ner på Canelli å kolla kläder, ja, får se!!

Skulle ätit på kina med Micke idag på hans lunch, men det var så mkt folk så vi struntade i det, fick bli en kebab för hans del, snabbt å bra!!
Själv åkte jag till Mormor å Morfar å fick lassange!! =) Mums va gott det var!!
Men vart arg när jag va där, någon hade STULIT hennes rulator från trapphuset?!!?!? Idiot...
Hade visserligen inte vart nå problem å få en ny, men de lär ju betala för den...Så nu hade de satt fast den nya med en kedja i trapphuset..
Å så ytterligare en sag gjorde mig arg, men de ska ja inte skriva om här..
OBSERVERA ATT JAG INTE E ARG PÅ MORMOR Å MORFAR!!! =) haha, kan kanske låta så, men ICKE!!

Nä nu ska jag fixa lite!!

Trevlig kväll!!


Gomorgon!!

Inatt var ingen rolig natt, har nog snurrat en miljon varv i sängen, va jättetrött när vi la oss, men så fort lampan släckes var jag klarvaken å funderade på ALLT... Åhh... Men Micke hade inte vaknat av mitt snurrande iaf! =)
Så sov till strax före 11 nu!! =) Men ikväll blir det ju STYLE på bruks, så då kan jag nog sova efter ändå!! =)

Annars vet jag inte ännu va denna dag har å erbjuda, rätt skönt det med!!

Ha en bra dag!!

TV kväll!

Idag, eller kväll blev en riktig tv kväll!!

Kanal 5 har dominerat! =)

Unga mödrar, christine, vänner å sist vart det Mammas pojkar.

haha... DETTA är inte likt mig å kolla så mkt på tv, men ibland kan man ju chocka lite!! =)

Nä, nu e reklamen slut, åter till Tvn!! =)


Mordbrand i Fagersta?!

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article5990649.ab

Inatt brann det på Götis, 6 personer fanns på hotellet. Va är detta... Först MORDET på oljemiljonären sen MORDBRAND? Va e den här staden på väg?

Helg!!

Helt riktigt, ledig ända tills måndag!! Nice!! =)

Visserligen en aning trött nu, klev upp 11 idag, måste pina mig efter sista natten annars kan jag inte sova inatt!! =)

Det verkar som man INTE Ska köra lastbil i Fagersta!! Ena dagen var det 2 st som stog med punka, en i v-fors å den andra vid infarten från norberg!  Å imorse när jag åkte från jobbet stod det en mitt i rondellen, så bussen fick åka åt fel håll för att komma förbi, tur att man har en liten bil som kommer fram överallt!!

Nä nu ska jag ringa min mor å be om sällskap imorn! Sen blir det diska å sätta upp min nya lampskärm i köket!!

Ha en bra dag!!


Jahapp

Där skulle de stå nå kul överskrift egentligen, men e trött i skallen så kom inte på något kul!!

Idag vart det Kina med Micke, gott, men jag saknade biff med bambuskott i buffen!! =(

Den här dagen har bara svischat förbi å snart e det dax å jobba igen då... men det e bara en natt till, sen ledig till måndag!! =) Härligt!!

Hua..

Urk, 6 timmar kvar innan man ens får börja tänka på å gå hem!! =( Men mår lite knepigt, kan inte säga va det e, ont i halsen, allmänt mosig... kanske beror på sömnbrist... mkt möjligt... hoppas jag kan sova imorn...

Idag vart det storrensning i garderoben, behövdes, fick så mkt plats!! Borde börja med ETT plagg in ETT plagg ut, men hur lätt e det!?

Idag va jag över å hälsade på gudsonen å hans familj i Avesta!! =) Han har ont i magen väldigt mkt, lilla vännen, men han e så sööt!! Lämnade honom hemma med Far sin å åkte med Linda in till staden å kikade lite, provade mössor å hade det bara bra!! =) Gumman hittade 2 snygga jeans som satt som smäck på henne!! =) Love u!!

 


Ny dag nya möjligheter!!

Gomorgon alla!!
Hoppas ni har sovit gott!! =) Jag försökte mig på en lång sovmorgon då jag ska jobba inatt, men det gick ju inge vidare, vaknade 7.... pust å stön... men men,,,

Å imorn bitti efter jobbet har jag en sak som måste fixas innan läggdax, så, ja sova det kan jag göra när jag dör! Eller blir gammal iaf!! =)

Om några timmar blir det en tripp till Avesta å hälsa på Linda å Isak! =)  



Söndag

Får bli min städ dag, passar bra eftersom jag ändå håller på i tvätstugan....



Har sååå mkt tvätt, har inte tvättat på evigheter.. suck, men det går ju rätt fort när man väl sätter igång.. Men det e tråkigt....

Har även lite disk å ta tag i, så ja, det e väl bara å sätta fart då!!

Som tur e blir det break vid 4, för då ska vi på KALAS!!! =)


Nu får det vara nog!

Nu tänker jag gå å sova, e så trött så jag inte vet va jag heter snart!! =)

Har kollat på repris av Arga snickaren ikväll!! =) De e så bra, å vilket hus de hade denna gång då!! närmare 600 kvadrat skulle väl vara något de, ända tills de ska städa...

Sitter å leker med Photoshop oxå, så kul, när man väl fattar något, men snart så!

Gonatt på er, nu ropar sängen på mig!! =)


Nostalgi!!

Känns som det har blivit mkt bilkörning på sista tiden!! Vilket innebär att det bli mkt radio lyssnande!! =) Blandband!!!  De där bra banden vi alltid hade i stallet å lyssnade på, om å om å om igen!! =) Så bra låtar då, men så här i efterhand e det rätt konstig musik!! =) Men jag skulle kunna lyssna på det än idag, eftersom jag bor i under en sten i skogen enligt vissa!! =)

Trevlig lördag alla!!!


Helg!!

Ja, det e sant! Det e fredag IGEN!!! Veckorna går så fort!!

Jag har sån hemsk träningsvärk, ja fortfarande i mina triceps. AJAJAJ....

Hur bra koll har ni på lyset när ni står å väntar på att det ska slå om till grönt i trafiken? På två dagar har jag väntat så länge på bilen innan att jag tutat för fulla muggar, jag vill ju åka när det e GRÖNT!!! Haha, vet inte va de tänkte på!!!

Nä ska vila lite på soffan!! Lät som en bra ide, e mkt trött!!!


WTF?

Hur länge har min blogg vart helt mongo? tack Ewe för att du sa till, gick ju inte ens att läsa... hmm, kanske ska inse att jag inte ska va inne å kludda i kodmallarna!!

Igår vart det invändig recond av bilen, bra jobbat Malin!! =)  klappar mig själv på axeln!!
Dock vart det inge utvändigt, men en massa fika hos mormor å morfar vart det!! =)

Nu ska vi ta en promenad  å sen blir det hem å avnjuta lite tacos å mera Prison Break!! =)

ha det bra!!

Spagetti!

Ja, så känner jag mig nu!! =) Har gjort ett ryck på gymmet, var rätt så länge sen nu!! Men det var SÅ skönt!!!

Blev 1 timme uppdelat på bröst, triceps å axlar, kommer göra ont imorn!! =) Hoppas jag iaf!!

 

Nu ska jag ta tag i nästa sak jag har skjutit upp sen i somras typ....Nu åker jag å städar ut bilen invändigt.

Utvändigt tar jag någon annan dag, eller ja, jag får se hur det blir!! =) Kanske gå in till mormor å morfar å fika emellan så orkar man med båda, KANSKE!!! =)


Storstädning av kök vart det visst!!

Ja, de vart ett ryck här hemma idag, med lite köks städning, inte riktigt klar, men det trökigaste e gjort!! FRågan nu e om jag ska ta fönstret oxå?!

Men först ska jag åka å handla lite så jag kan laga min efterlängtade korvsoppa, har vart sugen på de i flera dagar nu!! Smaskens!!


Gomorgon!!

Nu har jag vaknat igen!! Denna gång efter ha sovit riktigt skönt!! =)
ÄNDA tills jag började fundera om grannen har fått fnatt, började låta som en slagborrmaskin men 100 ggr värre, kvart över 9? Suck... Jaja, men e mkt piggare å mår mkt bättre nu iaf! =)

Har två val idag:
1. Laga mat, städa och tvätta... Nödvändigt men booring....
2. Sola, hälsa på M&M, åka till mammut å hjälpa henne med datorn..
Gahh, va ska ni göra idag?

Får se, nu ska jag iaf inta lite frukost!!


Måndag morgon!

Ja idag var det verkligen morgon... eller mitt i natten med för den delen, har vart vaken sen 02.30 ca, då kunde jag inte sova mer, så känner mig lite mosig nu, kanske testa sova lite när jag e klar här, e ju faktiskt LEDIG idag!! =)

Ställde mig å kolla ut på altan i mörkret när jag klev upp i natt å såg en jättesöt räv komma smygandes från grannen!!

Jaha, idag börjar alltså älgjakten?! De e mindre kul, för jag vill ut iskogen, men som lilla M så så behöver man inte långt in i skogen för å hitta de man söker!!

Försökte kopiera lite bilder från Ginas hemsida å visa er va jag nyligen köpt, men det fungerade inge vidare för mig!!

Nä på det här viset blir jag ju inte trött iaf, ska prova lägga mig en stund, annars kommer inte Micke att fa det kul när han kommer från jobbet!!!!! =)

 


Friday, lovely!!

Snart e det HELG!! =)
Vilket innebär långledigt!! Jobbar 4 skift på 4 veckor, de gillar jag!!!

Idag, eller igår bli det ( torsdag) när M kom hem vart det en sväng i skogen med Polarisen!! Härligt, fint väder! Åkte över till norberg å kollade vid gruvurna i kärrgruvan!! =) Tog några fina kort!! Kollade om bror å J va hemma, men icke då, så nå kaffe vart det inte denna gång! =(

På hemvägen skulle vi åka en väg som jag åkt moppe på när vi bodde i skogen, men jag har blivit för gammal å glömt vart man skulle åka, de var ju fler vägar där än va jag kan minnas, nästa gång ska vi åka från andra hållet å se om vi kommer fram!!
Åkte förbi ett ställe som jag kommer ihåg så väl, när jag var typ 16 år å övningskörde med pappa och skulle vända, så backade jag in e en sten!! Ops! =) Men det vart inga skador på bilen iaf!!  Haha, kunde bara le när jag kollade på stenen!!

Hur som helst e skitkul å åka, kommer fram precis överallt, ja förutom där träden står för tajt... haha!!

Nog om detta!!

 

Idag fredag när jag vaknar ska jag å Tessan till Västerås å IKEA!!! Kul, hon ska ha lite saker till sin nya lägenhet, och om jag känner mig själv rätt så kommer inte jag hem utan nå småprylar oxå!!

Nä kl rinner iväg, fixa lite så det e klart vid skiftbyte kanske.

Hoppas ni sovit gott!! Det ska jag snart göra!!

Gonatt/ Gomorgon!!


Påbörjat projekt!

Nu har jag påbörjat lite förändringar här på bloggen, går lite knackigt pga kunskaper, men ska prova mig fram å se va jag kan åstakomma!! =)

Idag vart det en signatur, inte riktigt nöjd, ska ha genomskinlig bakrund på den, men fick inte till det idag, ta tag i det när man e lite mer vaken kanske!! =)

Skulle vara kul å få till en helt egen design, men DET, de kommer att dröja!!

 


Påbörjat projekt!

Nu har jag påbörjat lite förändringar här på bloggen, går lite knackigt pga kunskaper, men ska prova mig fram å se va jag kan åstakomma!! =)

Idag vart det en signatur, inte riktigt nöjd, ska ha genomskinlig bakrund på den, men fick inte till det idag, ta tag i det när man e lite mer vaken kanske!! =)

Skulle vara kul å få till en helt egen design, men DET, de kommer att dröja!!

 


Lång natt...

Å vilken lång å seg natt säger jag bara...  ska bli så himla skönt å få sova snart!!! Å hoppas jag kan sova LÄNGE!!!! =)
Vart ett avsnitt av ARGRA SKICKAREN inatt, haha, jag fattar inte hur vissa lyckas ställa till så i sina hem?!

Systra min har vart å spått sig, rätt sugen på å testa de själv, men vet inte om jag törs... ?!! Någon som vill följa med?

Börjar inse en sak som jag har å jobba med, för min egen skull, förr mitt och andras välmående, ska försöka iaf!!

 


Gomorgon!!

Idag blir det nog en riktig slö å slappar dag känns det som, låg kvar i sängen å vrång vilade till 11!! Ska ju ut å jobba natt så kan vara skönt å vila lite!! =) Men det kan bli mera  under dagen!

Igår när jag skulle hem från jobber kl 22 kommer en hurtig gubbe gåendes med sin regnrock å cykelhjälm, då ska han cykla hem, som tar honom ca 45 min i SPÖREGN?!!? Krutgubbe!! Han cyklar oavsett väder å vind, å en annan e för lag för å cykla 10 minuter till jobbet!! haha, vi e bra olika!!

 

Igår när vi satt å diskuterade mat på rasten vart jag så imponerad, det var jag å 4 killar till som satt där å de pratade om hur de brukade göra stekar å kött grytor å massa god mat, alla gillade att hålla på i köket!! Å jag sa de till dem att jag vart imponerad, då steg nog deras huvud lite!! =) Duktiga!!

 

Nä nu ringde de från intersport!!!! Min jacka hade kommit, så ska nog ner å hämta den nu!!!

  Dagens outfit!!! =) Haha!!!


Vackra väggord!!

Hem är där de du  .. svart. (väggtext, väggdekor,väggord)


_______________________________________________________________________________________________

Livet är inte enkelt .. svart. (väggtext, väggdekor,väggord)

________________________________________________________________________________________________



_______________________________________________________________________________________________

Det här köket är kryddat STOR..(väggtext, väggdekor,väggord)

Ja det finns hur många fina som helst!!! Skulle kunna ha en på varje vägg!! =)

Operatör...

Va har ni för abonemang på era mobiler?
Vi har comviq kompis nu å de håller på å ringer så vi ska tekna nå annat, inom comviq. bara irritationen att de ringer å tjatar gör att jag inte vill tekna nå i 24 månader... Suck, men ska nog fixa något, kan ju som sagt rina billigare, å det vill man ju!!! =)

Frukost!!

Snart bär det av ner på stan för att inneha lite frukost på Valonen med Tessan å Måns!! Ska bli riktigt trevligt!!
Kanske en sväng upp i deras nya lägenhet å kika oxå!! =) Har ju blivit grannar nu!!
Så jag lär sätta fart!!
Ses sen!!

Halloncheesecake med vit choklad!!

vill ni ha en god cheesecake, PROVA DEN HÄR!!!

Har lovat recepter för ett tag sen, å här kommer det!! =) Lycka till!!


SYRLIGA HALLON MÖTER DEN VITA CHOKLADENS SÖTMA.

10-12 portioner
Tid: ca 1 timme + tid i kylen
Ugn:175 grader

Ingredienser

Botten
•250g digestivekex
•125g smör

 

Fyllning
•400g Färskost ( Philadelphia)
•1.5 dl strösocker
•2 ägg
•1 citron, rivet skal
•2 dl hallon (tinade)
•100g vit choklad
•3dl créme fraiche
•3 msk strösocker

Garnering
•2dl hallon eller jordgubbar

TILLAGNING:

Mixa kexen till botten i en matberedare
Smält smöret och blanda ihop kex och smör
Smörj eller klä en springform ( med avtagbar kant)
Tryck ut kexblandningen i formen , på botten och en bit upp på kanterna
Grädda i mitten av ugnen 5-7 minuter

Vispa ihop färskost, socker ägg och citron skalet med elvisp tills det blir en jämn smet
Vänd ner hallonen
Häll smeten på botten och grädda ytterligare ca 30 minuter, eller tills smeten har stannat,  i nedre delen av ugnen

Smält under tiden chokladen på låg värme i micron eller eller i en bunke ovanför en kastrull med sjudande vatten
Vispa ihop choklad, créme fraiche och socker

Ta ut kakan ur ugnen när den stannat och bred försiktigt chokladblandningen över den första fyllningen i ett jämt lager

Sätt in kakan i ugnen igen i ca 6 minuter

Låt kakan svalna, ställ den sedan i kylen i några timmar eller över natten

Garnera med färska hallon innan servering!!!

Hoppas det smakar!! =)




Ett gott skratt till alla intelligenta kvinnor

Han sa: Använder du BH? Du har ju inget att stoppa i den   ..  
Hon sa: Du använder ju byxor ... ... .


Han sa: Ska vi försöka ändra ställning ikväll  ?  
Hon sa: Det var en jättebra idé, du stryker och jag sitter i  soffan och sover!


Mannen:   Gud, varför gjorde du kvinnan så  vacker?  
Gud:         För att du skulle älska henne  
Mannen:   Men, varför gjorde du henne så dum?  
Gud:         För att hon skulle kunna älska dig

HA EN UNDERBAR DAG!

Solen skiner

Å det e mindre än en timme tills jag måste vara på jobbet.... suck... jag vill inte, vill vara hemma, skulle kunna plock undan på altanen, men men, de får ajg göra i helgen kanske!!

Sugen på å förstärka mina naglar igen, saknar de jag hade i somras!!

Nä, ha en bra dag!!


The weekend is over!!!

De tycker jag e bra, men förstår mig på alla som inte tycker det!! SJälv har jag gjort 3 grispass å nu väntar 4 normala skift!!! Haha, sen e jag ledig!!

Börjar kl 14 idag, men innan de ska jag laga lite mat, blir kycklingfile i lergryta med massa mer godsaker i!! =) Förhoppningsvis blir M glad å komma hem när det finns mat färdigt åt honom...=)


Maxat..

Så skönt å bara vrida upp volymen på max å bara koppla bort verkligheten för en stund!! =)

Ljudet tar över tankarna!!! Härligt!!! Diggilistan hägrar!!

 


camilla läckberg

Har ni läst camilla läckbergs böcker? Någon favorit?

Håller på med denna nu!!


Gränsfall!!


Enligt Facebook test "är du galen?"

Jag vet ett riskfall, haha!!! Ja lite galen måste man ju va, men det bjussar jag på!!


Söndag!

Idag e det en riktig tradera dag känner jag!! =) Har hittat massa fina saker å kläder, gäller bara å hålla sig från å buda på allt!!! Haha!!

Inget vart som jag tänkt igår kväll, eller visst vart det slappa, men ingen film... började spela poker på nätet istället, å snacka om fängslande, men jag spelar bara med "låtsas pengar" =)

Sov som en riktig kratta, vaknade när M kom hem å sen låg jag å vred å vände på mig, så åkte till jobbet tidigare idag... kul kul!!

 


38 minuter

Så länge e det kvar innan jag får gå hem för kvällen!!

haha, idag har ni bara fått läsa en massa dravvel.... men det bjuder jag på..

M ska ev ut ikväll, då blir det nog film å soffa för min del!!! Kl 05.00 ringer ju kl igen... =(


blaha blaha blaha

Ja jag har typ inget intressantare å berätta, idag var en väldigt låååång å tråkig dag på jobbet... Tecken på att allt går för bra då kanske? =) Hmm ja jag vet inte!!

Om jag anar rätt har jag mat på bordet när jag kommer hem! Håller tummarna!!

Nä nu ska jag gå ner till Lotta å kolla om hon fortfarande sprutar gnistor!!! =)

 


Mätt..

Vart en pasta kebab till lunch idag då jag inte orkade ställa mig å laga mat efter gårdagens 12 timmars pass... =( Men gott var det!!
Å till råga på allt haft syster spart en bit kladdkaka sen igår, mmm, satt fint det!!

Nu e det snart bara 3 timmar kvar, idag måste jag väl försöka ro ihopp nå ätbart, får se!!

Nä...

//

morgonpigg!

Idag kom jag till jobbet strax efter kl 5!! Vaknade före kl å ingen ide å ligga å bli trött!!

Å så hade Micke vart så snäll å satt i motorvärmaren i sin bil å skrivit att jag kunde ta den!! =) ♥
5- var det hemma imorse, e alltid lite kallare där än på övriga ställen, sägs det!! ? 

Nä ta sig en lov å kolla om de finns någon å dricka kaffe med!! =) 

ha en kanon lördag allesammans!!  


Gonatt!!

Sov gott alla!! =)

Ähh

Verklar inte bli nå av den här kvällen, så jag drar å köper nå gott å kurar ner mig!!

Ha en bra fredag!!

Minus ute..

Brrr... va kallt det var imorse när det var dax att åka till jobbet... ingen motorvärmare hade jag heller, men det blir det å fixa tills imorn!!

Ikväll blir de nog snabbmat å bara vara!! Om inget annat kul inträffar!! E så sjukt godis sugen, så kan bli nå gott, e ju trots allt lördag imorn!!

=)


Inlåst!!

Såg ni det programmet på tv igår kväll? Rätt bra faktiskt! Har inte något program alls som jag följer, men ska nog se detta!! =)
Unga killar får prova livet som fångar för att en välja ett annat vägval i livet!! Ja som sagt, ska bli rätt spännande!!

..

<a href="http://www.bloglovin.com/blogg/1134714/krussedull?claim=2vubtch6pue">Följ min blogg med bloglovin</a>

Beställt ny jacka idag!!



En röd FJÄLLRÄVEN!! =) Var inne på svart, men efter lite klämma å känna så vart det en röd!! KOmmer på tisdag eller onsdag nästa vecka!! För eftersom jag har så långa armar måste jag ha herrstorlek, å de hade bara svarta hemma. Men det e ju inte sååå kallt ännu!!

 


Sista lediga, snart e de igång igen...

Ja just de, sista lediga dagen idag, sen e det 7 snabba skift som gäller igen!! =)

Igår var en riktigt social dag, som började med prom å lunch med MB.
Vidare till J å hennes dotter A på kaffe, slurp!! De va nog de godaste kaffet på länge!! Satt där ett bra tag å bara hade det bra!! Min bror han en så gullig tjej asså!! De gillar vi!! =)

Skulle laga kyckling i lergryta, men vart så sen hem så vart vanlig kycklingfilé i ugnen med klyftpotatis å brocoli till!! Gott ändå, så idag blir det rester!!

Fick för mig att jag skulle åka til Avesta för det var tjejkväll på veromoda... VILKEN KAOS!!! Det var folk i hela plushuset!! Så jag kollade på en jacka å köpte ett par leggings!!
Sen vart det raka vägen hem till Linda å Elias!! =) Där de bjöds på hemgjord pizza!! Mums var det!!
Satte oss å kollade på Greys med ett öga å på datorn med det andra å bara va!! Så härligt så!!

Idag e de inget inplanerat förutom simmningen ikväll!! Har förövrigt en riktig träningsvärk i magen sen coren!! =)


RSS 2.0