Jaha...

Gonatt gott folk!! imorn bär det av till grönan med tjejerna!! Kul!!

Inge mer å säga idag då det kan komma massa grodor!!

Gonatt!!


Vårt paradis e förstört...

Hallå, vet ni va det här regnandet har ställt till med??? I början av semestern gjorde vi iordning i viken, röjde ner träd, byggde brygga å soldäck... men så regnar det så mkt så bryggan å soldäcket inte ligger på plats där det ska... så himla tråkigt... så nu gåller det å va med när vattnet rinner undan så vi får bryggan på plats igen, för annars orkar vi aldrig lyfa den till rätt ställe igen.... pust...

Å de här är bara stommen..... 

Gammal å vis!!

Moster , kusin å hans 2 barn va hit i torsdags å hälsade på, eller de var till mormor å morfar så vi åkte dit vi med!! =)
Morfars syster var där, har inte träffat henne sedan hon var på lasarettet för en stroke, det är alltid kul att träffa henne, men den här gången var det jobbigt, han hade förlorat synen nästan helt. Hon som har tagit hand om sin son hela livet klarar inte av de själv längre utan måste ha hjälp av hemhjälp nu!
När vi satt å pratade frågade hon lite persoliga frågor, eller hon frågade inte, hon berättade, det var läskigt för hon berättade som om hon visste, men det borde hon inte göra. komplicerat? förstår det, förstår knappt själv....

Tycker det har blivit jobbigt med gamla människor, mormor å morfar e inga problem, men andra, som jag inte vet hur de har det, jag kan tycka jättesynd om dem, fast jag inte vet något om deras liv alls, de kan ju ha det hur bra som helst, men ändå får jag känslan av att det e synd om dem...
Hade den känslan lite när jag jobbade i hemtjänsten, men inte alls som nu... tror det har å göra med pappa å farfars bortgång, allt gick så snabbt, å även fast det e över ett år sen så har jag inte bearbetat klart det tror jag, förtränger det, som med de flesta jobbiga tankar...

Nu ska jag slå på lite volbeat å diska lite!
Kram

Phua...

Åhh, skulle ha åkt till sjön idag igen, man jag har vart dålig inatt =( va upp flera gånger på toa, men nu e det bra igen, måste bara vart något jag åt igår vid sjön... =(  Å hade det vart magsjuka hade jag inte vart så här pigg nu!! 
Så Micke åkte upp själv, eller han fick sällsap av andra M =)

Hemma igen då!!

När vi kom hem från gotland, såg vi att rutan på Volvon var trasig, eller den hade inte gått sönder, men ett stenskott, va vi tror iaf, från gräsklipparen måste ha träffat rutan så hela sidorutan var spräcklig.... suck, men M gick upp till glasmästarn här på gatan å de beställde ehm en ny på en gång å fixade det dagen efter, hade tur, hsb betalar det!! SKönt! Å grannen berättade att de brukar gå rutor på baksidan av huset lite till som tätt av gräsklipparen oxå.... hua ligen.... jaja, nu e det fixat iaf!!

Har vart å fiskat några dagar nu i våran sjö!! =)
 
Fin sjö, bra sällskap å lite fika, va gör man annars en fredag kväll lixom!! =)

Nu e M & T i London, barnen e hemma med mormor.
Stackars M e ju så flygrädd, men det hade gått bra på nervägen iaf, kommer hem imorn å då blir det e höra hur de har haft det!!
Å T fyller ju 30 idag, ska försöka hitta på lite bus tills imorn när de kommern hem!! =)



Gotland


Åhh, Nu har vi vart en vecka på gotland, gillar den ön sååå mkt!!! Allt e så himla mysigt där!!
Tyvärr så gick det för fort...
Fick låna mamma å Js husbil, så vi har vart på en riktig camping semester, å jag gillade det, skulle kunna köpa egen husbil eller husvagn, nackdelen med husbil e ju att du måste ta med hela huset om du ska på utflykter, men å andra sidan kan du inte glömma något hemma!! =)
Här e våran resa med lite bilder!!


En av alla väderkvarnar på ön!! =)

Kneipbyn

Vattenland på Kneipbyn!!  Det e tur att man kan låna barn ibland så man han en anledning å själv få leka!! =) Slår vad om att jag va tröttare än barnen när vi kom hem!!
Innan var vi in på Sommarland oxå, har inte vart där som vi var små!! Riktigt kul!



Dessa skapelser hittade man på de flesta stränder som hade sten!!



Detta imponerade skapligt!! Ett kalkbrott uppe vid Bäste träsk!!
Blå lagunen heter det, klarblått  vatten, hur fint som helst!!  Dock var det svinkallt i vattnet, men hade gett mig fan på att bada bara därför att!!! =)



Va tycker ni om vår utsikt på kneipbyns camping då?? =) Jag gillar den skapligt!!
♦ ♦ ♦ ♦ ♦ Gotlands enda 5 stjärniga camping!!



Tofta Beach
Det roliga här är att den e indelad i två delar, snygg tofta å familje tofta... helt sjukt, stod i tidningen att det gick att se en tydlig gräns mellan familjer å brattsen, men inget som jag direkt tänkte på, kanske var för att vi måste vart på familje sidan!! =) Men härlig strand med allt man behöver!!



En av anledningarna till att vi åkte till Gotland just v 29 var för folkrace festivalen som var då! En festival som pågick tis, tors, å finalen på lördagen. Vi var där torsdag å lördag å hejjade på Mammas gubbe å hans barn med flera som körde!



Magnus Samuelssons son som tog en paus från å hejja på pappa å städade lite istället!! =)



Lite annorlunda fårhus!



Raukar, Digerhuvud uppe på fårö



Även på Gotland kunde det regna, men vi har haft sån tur med vädret, regnade bara lördag kväll å lite på söndagen!! Till skillnad från här hemma, här det regnar konstant känns det som!

Roligt citat från campingen!!
♣ Å va skönt det ska bli å komma hem till sverige igen...  (?)
    Ett glatt partygäng som bodde neranför oss på campingen

♣ -Men mamma, varför e det blod där? 
   -Shh, mamma har mens.
   -Varför då?
En liten (frågvis) kille som va med sin mamma in på toa, och som verkligen inte gav sig utan frågade varför flera gånger medans mamman försökte få tyst på honom. 

Sista kvällen åkte vi upp till fårösund där vi skulle byta, mamma å J skulle va kvar en vecka till så nu fick de husbilen å vi tog skodan hem!!
Vart bio med Syster å J oxå. Män som hatar kvinnor!

Godmorning sunshine!!!

Ja solen tittade fram när jag vaknade, men nu e den borta igen... hmm...

Igår när jag skulle somna såg jag rosa hamstrar.. hmm, mysko, kanske för vi va på djuraffären, men där e de väl inte rosa ändå??  Börjar bli dax för en krama mig själv tröja!! =)

Idag ska de packas inför gotland, åka över till Mamma å byta bil å fixa lite, tur att vi har hela husbilen, för det e mkt saker som ska med på camping semester!! Haha, Micke tyckte vi skulle packa ner hela lägenheten!!

Igår va vi till M å hennes familj å åt nybakta bullar, smaskens!!  Efter de tvättade micke Volvon både in å utvändigt, så nu e den skinande rent!! Ska nog ta saaben nu på morgonen!! Så vi har rena bilar när vi lämnar dem hemma helt ensamma!! =)
Frukost å försöka väcka micke kanske!! =)

Hej hej!

Regn å lite mer regn!!

Hallå? Hur kan det regna så mkt? Tar det aldrig slut?
Haha... Igår va min kusin med familj hit från sthlm å hälsade på!! Riktigt kul!! Fikade en massa å morfar hade gjort sin supergoda fläskfile gryta!! Mums!!  Vi var ner på stan en sväng, så barnen skulle få kolla i leksaks affären, eller var väl en god gärning mot mormor å morfar som skulle få vila lite!! =)

Efteråt va vi med M&A till avesta å kikade i djuaffären på fiskar å shoppade på willys! Kusin så att M&A kunde få deras fiskar för hon vill bli av med dem, så m skulle googla lite om arterna å kolla om de skulle passa ihop med de andra som de redan har, så de inte blir slaktade... det vore mindre kul!!

Nu har jag gjort en check lista på allt som ska med till gotland, en hel det blir det!! Tur att vi har en hel husbil vi kan fylla!! =)

Frukost, sen blir det en tripp till Ludvika med de bästa!!
Kanske ska väcka micke genom att sjunga " I want candy" å hälsa från syster yster!!!! =)

Cykeltur!!

Jag å Micke har nyss vart ute på en cykeltur runt ötjärn! Va ju tvungen å provköa min nya cykel, å den gick kanon!! =) Så nu blir det cykla av på gotland!

Prata med mamma nyss å vi bokade in en dag på villa villekulla med barnen, ska bli roligt!! =)

Väntar på lite lassange, hungrig!!!

Besviken...

Gissa på vem??? Jag vet att L, du kommer gissa rätt tror jag!! =)
Bestämde igår med MB att hon skulle komma över å ta en prom nu på morgonen... steg upp å åt frukost tidigt eftersom jag tydligen inte klarar många minuter vaken längre utan att må dåligt om jag inte får i mig frukost....
När hon inte hade kommit en kvart efter utsatt tid skickade jag ett sms å frågade om hon va på G?
Svar ? Va e det... så typiskt, hon vet att hon har gjort nå fel då svarar hon inte på sms... känner så väl igen det, trodde hon hade ändrat sig... men tydligen inte....

Jaja....

Föresten, mina nya Gladiator sandaler som jag har inhandlat!! mee like!! =)

                       

Naglar!! =)

Jag har vart å fixat mina naglar!! =) jättefina vart de, en helt annan hand!! Tyckte att det var jag värd så här i början på semestern!! =)  Vart bara en förstärkning av mina egna naglar, som jag så flitigt hade spart ut när jag väl hade bestämt mig att fixa till dem!!
Ska ta tag i å lägga in lite bilder, återkommer snart!! =) 

                                         

Älgsafari!!

Det e något som alla borde prova!! =) Så kul å åka på skogsvägar å kolla efter älg å andra djur!! Rogivande!! =)
Var ute i måndags kväll med M&A, såg 4 älgar varav den ena hade en kalv med dig å!! =)


Semester!!! =)

Jihaa!!! Märks det på vädret att jag har semester? =) Men det gör mig faktiskt ingenting!! =) Bara skönt å vara ledig!

Årets Power Meet har passerat!! Var där båda dagarna å kikade, på fredagen vart det den klassiska promenaden runt hela stråket, men började vräka ner när vi hade kommit halva vägen,,, en aning blöt va vi när vi kom fram till bilen... men men!! =)
Å lördags kvällen vart vi lite besvikna på att det var så lite fina bilar kvar... men kan ju ha å göra med vädret...

På dagen i lördags va vi över till norberg å hejjade på syster som sprang Stafetten!! =) Tycker hon va så duktig så!! =)
Efter det vart det till våran vik å röja ndan träd å buskar för framtida bygge!! =) Ojoj va mygg man rev upp, blir man inte sjuk av alla de betten vet jag inte när man ska bli det! Men å så bra det blev, öppet å fint!
Innan power meet vart det lite grillat med de bästa å sen vidare till V-ås!!

Bygga Brygga!! Jaaa söndagen ägnade vi nästan hela dagen ute vid sjön, åhh vilken fin brygga å soldäck vi har gjort!! =) Måste ses!!

Nu rinde tajmern, dax å fara till tvättstugan! =)
See ya!!


Satan va ont det gör...

Min höger arm värker så jag inte vet va jag ska ta vägen nu... trodde de var vanlig träningsvärk... men icke... kanske någon infamation i muskeln? Vet inte, ont gör det iaf!! Men idag blir det bara spinning å vila hela helgen, då blir det förhoppningsvis bra igen!! =)

1.5 kvar tills man får åka hem å sova... eller lite längre, ska vänta på bossen å kolla om ajg kan kasta om mina dagar lite, isåfall går jag på sem redan på fredag morgon om jag får som jag vill!!! =) Annars kommer jag sätta mig på fel sida va gäller jobb de sista 2 skiften!! =)

Fan va jag har funderat på den där gubben idag, va helt ofokuserad på träningen pga det... suck... äckligt!!

Vart inge hedemora igår, husbilen va inte klar, så blir idag så fort jag vaknar, ev ställa kl tidigt så jag hinner hem å ut i solen å!! Å på em blir det en prom å träning med F igen!! =)

Ont det gör ont, men jag klarar mig rätt länge jag börjar bli van.... mer kan jag inte.,... =)

Sov gott!!

Rubrik va det ja....

Ja inte vet jag, kommer inte på någon bra bara...

Har vart på polis stationen idag.... kusligt... Borjade dagen med bad med M& E  i våran klassiska vik... helt underbart ställe, var det iaf tills idag... Tjejerna va där innan mig eftersom jag sov lite länge idag=) När jag kommer ner på stigen mot sjön ringer M å säger att det står en karl å tittar på dem, å precis när hon säger det ser jag honom står på stigen å glor, han vänder å går... men inte bort, han går fram å tillbaks på stigen så vi ser skymten av honom hela tiden, sen drar han.... å vi tycker att då e det fritt fram å bada... Hör ett kvak i skogen från andra hållet, å där e det ingen stig... å där ser vi gubb fan smyger... vart hur rädda som helst, ropade men inge svar.. när vi sa att vi skulle ringa snuten vart det en jäkla fart på honom, men vi han före upp på vägen, då hade han vart å flyttan undan sin bil, men vi såg den ju fortfarande... Tog min bil å åkte runt så jag kom bakom hans bil, då kastar han sig i bilen när jag åker förvi å kör ut mitt framför andra bilen som M&E åkte i... Kollade på honom, å det va han som jag såg på stigen...  Han tog sig förbi min bil å drog mot stan... vi va så skakis så vi åkte upp till M svärmor som bor i trakten å berättade va som hade hänt sen åkte vi till polis stationen... fy då... vårat bad paradis... det va så himla läskigt... Han verkligen kröp i buskarna å spionerade... tre ensamma tjejer lixom, klart men blir rädd...

Kollade upp bilen, den e från järfälla... hmm... men det e ju en anmälan gjord nu, får se om vi hör något... Inge mer bad där ensamma iaf...

Nu ska jag vila en stund, var ju sånt väder!!

Din fege fan...

Hallå? Hur får man tag på ägaren till ett kontantkort? Kan man polisanmäla?
Så fegt att skicka sms å skriva dessa saker till en annan människa, kan du inte stå för det ska du enbart hålla käften... Satan va förbannad jag e, hota min mamma på det viset... OJOJOJ...
E det den vi tror har med det hela å göra har hon verkligen satt hjulet i rullning, då kan vi snacka om vem som inte är välkommen i familjen....

I övrigt jobbar jag... gick ut å gjorde en natt istället för att komma hit imorn bitti, känns lite skönare!! =)

Tisdagen: Var till hedemora å lämnade husbilen som skulle få dragkrok monterad!! sen åkte jag med mamma hem å var där en stund, gick lös som en kanin i sallads landet!! =) Så gott å äta färska grönsaker!!
När jag kom hem vart det lite mat å sen kom F över å vi tog en promenad runt eskiln innan spinningen, måste ju va tokig om man går på spinning i detta väder... hade vart 35 grader i lokalen på fm... påstog att de va nere på 23 när vi började, men det tvivlar jag på... men men, det gick ju det å!! Tack gumman för ett kanon pass!! =)

Ähh, måste kolla till maskinerna som typ har värmeslag!!!

Gonatt!


RSS 2.0