Huset!

haha, ja huset ja, blev varnat att jag skulle få en chock!! OK, men kunde du inte sagt att det stog en VED & OLJE PANNA i KÖKET?? Haha, och ja, det var katastrof!! Där kan man säga att man skaffar sig jobb, visste att det skulle bli jobb, men NEJ tack, lite väl mkt!! Fanns absolut inte en grej på huset som man inte behövde renovera.... billigt att köpa, men sen då? haha, spar nog penningarna å lägger på något roligare!!

På banan igen då!!

Hej!
Åhh vilken dag, känns som det e dax å sova snart, men ska jobba några timmar till hade jag tänkt mig, kör så länge jag orkar, sen e jag helt klar!! Har jobbat in mina 49 timmar minus på 1 1/2 månad, inte illa tycke jag!
Igår jobbade jag bara till 23, eller bara.. sen imorse ringde kl 05.15, fattade absolut inte va som lät, men då var det bara kliva upp för att bege sig till Uppsala! =)
Var dit med J, hon skulle lämna prover å få massa information!  Det hon gör är en så himla stor grej för oss!! *Tackar *

Kom hen strax efter 14 igen, så jag vart lite sen till jobbet, men det har jag redan jobbat in! Å så vart det pizza på jobbet idag för jag inte hunnit gjort nå mat, gott just då, men satan va jag mådde illa sen, åt bara halva, men ändå... min mage e ju inte riktigt van men den maten nu för tiden! =)

Imorn ska jag få nytt mat schema lovade F, så jag hoppas på det! Men efter den omgången blir det nog lite friare tyglar, går ju inte hålla på med diet när det blir grill säsong, hur skulle de se ut!! haha!

Fick ett mms idag från en väldigt glad vän!! =) Ett helt underbart litet foto!! Kramar

NU
e det batalt å klart, den 22 maj åker jag med tjejerna till Amsterdam, ska bli så himla skoj, komma iväg, käka massa gott å bara ha det bra!! Verkar vara ett kanon mysigt hotell vi fick tag på med!  Men som S så, se upp för suspekta brownies!! =) Självklart gumman!!

Nä, kolla över läget på jobbet, kanske !! =)

Vill bli pigg...

Trött på å vara trött hela tiden, eller inte trött, känner mig bara matt å seg... å på lite dåligt humör med, tur att man kan dra sig undan på jobbet!! =)
Men snart får jag ju gå hem å krypa ner i sängen med hjärtat!!

Tröttmössa

Gomorgon!!
Åhh va jag e trött, var det redan innan jag åkte till jobbet igår, å så gjorde jag ett ryck å jobbade till 03.30.... drygt, men snart e jag av med minus tiden!! =) Ska bli så skönt!
Satt å funderade på om jag skulle gå å träna lite innan promenaden med T, så behäver jag inte kliva upp 6 imorn för att göra det, men satte mig här istället, så det blir å pallta sig upp imorn istället! Eller kanske hinner efter promenaden!

Imorn ska vi kika på ett litet hus, eller sommarstuga som vi hade tänkt det till! =) Får se va det e, mkt arbete både ut å invändigt, men jag fastnade för huset ändå, men har bara sett bilder än, kanske ändrar uppfattning när man får se det live!!

Fick en så roligt sms igår, eller korkat skulle jag kanske kunna säga!! En vän som ville komma över å ta en promenad, visst, jättekul tyckte jag! Tills det kom "kan du hämta mig?" Hallå, skulle jag åka å hämta henne, åka hem, ta en promenad å köra hem henne igen. haha...

På tordag e det en stor dag för gumman, de ska få se sin lilla bebis för första gången! Trodde jag skulle hinna först, men så vart det inte, så jag e måttligt avis på dig gumman!! Men det e du värd!! =)  *Kramar*
Var någon vecka sen jag såg hennes mage, men vilken liten kula det var! kan tänka mig att den redan e större!! =)
Men min tordag blir nog inte heller så tokig, ska till Uppsala, inte jag, men ska vara sällskap, så snart e det förhoppningsvis dax igen!

Nä jag ska städa garderoben en snabb sväng, kolla om det finns nå man kan lägga ut på tradera!! Tycker det e så kul!!

Söndag!!

Härlig söndag har det varit idag! =)
Började dagen med å skura å olja in våra utemöbler, tråkigt, men så fina de blev!! som nya!!

Sen blev det en liten sväng med M å A å kollade på sjöar å lite djur, såg 4 rådjur, 2 älgar å 2 stora rovfåglar!

Fusk vart det idag å, delade på en kebab rulle, åhh så god den var, kanske för jag visste att det var fusk, men men... på fredag e det ju dax igen å få resultaten svart på vitt. Så nu får det bli riktig skärpning i veckan!!

Natti natti!!

Välkommen till min nya blogg!

Nu ska jag oxå blogga lite, vet inte hur seriöst, men ska göra ett försök!
Vart inspierade av L, läser hennes blogg å ville göra nå liknande! =)
just nu lite tom i huvudet, men det kommer säkert något kul snart!!

RSS 2.0