Lovley Väder!!

Ojojoj, va skönt det e!! =)
Igår åkte jag å Micke till söderbärke badet å spelade fotboll å fresby!! =) Så kul å mysigt hade vi det hela dagen!! Solen gör så himla mkt!!
Å så badade vi för första gången, inge kallt alls faktiskt!! =)

Idag kom Bror å hans J över på en kaffe, sen åkte vi till eskiln å åt glassade lite! Även mamma kom dit å hälsade på en sväng!! 
Då vissa har ett arbete som kallar så åkte vi hem vid 14 tiden å då tog jag tag i å skura vårat staket på altanen, inge kul, men det blir sån skillnad när det blir rent! Har ju dragit på det då vi ev skulle få nytt, men så vart det inte...

Har nog fått skaplig förg på framsidan idag, den som e roligast å sola!! =) Så nu sitter jag med ryggen i solen å leker med datorn istället!! =) 

Ikväll blir det Pump med F, säkert kanon varmt där uppe nu för de har ju tyvärr ingen värsting AC anläggning på arena... men men, svettig ska man ju bli i vilket fall!! =) 

Imorse vaknade jag föresten av att hsb höll på å klippa buskarna här utanför, men kunde somna om ändå! =) Skulle kolla termometern när jag skule ut sen... hmm... inga grader alls? Då har de massakerat sladden som låg ute i busken... vilken miss, så nu måste vi införskaffa en ny termometer, för en sån måste jag bara ha, så jag vet hur mkt kläder man ska ha på sig!! 

Nå, kika vidare!!

Kram 

Helgen!!

Ja, slutade alltså i fredags morse kl 06.00!!!  =) LEDIG!!!  Till onsdag iaf, då gör jag 2 fm skift, sen e jag LEDIG igen! =)
Klagar absolut inte!! Men hinner ju iaf inte få något gjort när det e så fint väder!! Men va gör det när man får va ute å bara njuta!!

I fredags väckte M mig 11.30 så åkte vi upp på Kina å åt lunch!! =) Behöver ja säga hur gott det var???
Sen var vi ute å kickade lite fotboll, hade glömt hur kul det var!!

Kring 17 var det dax för mig att dra hem till en jobbarkomis å hans familj på lite för party, med kubb å lite gott dricka till!! =) Rätt som det va kom det en lös hund springandes som vi fick fånga in å försöka få reda på vems det var.... efter en stund kom det några barna som letade efter henne som tur var!!
Vidare till kapellbacken å möta upp resten av avdelningen å där bjöds det på grillbuffe!! Hade trott att det skulle vara mkt godare än va det var, men... nja...
Vart en snabb avstickare efter maten hem en annan jobbarkompis som bor precis brevid å kikade på straffarna i fotbolls finalen..... gick väl inge bra det inte.... så direkt efter förlusten vart det å dra sig tillbaks till resturangen igen!! Jag som hade tagit det så lungt hela kvällen fick för mig nå.... åhh vi snappsar lite!! Å det var bara 30 min innan jag skulle vidare till borlänge å kika på Peace & Love.... jäger, doleys å bailys....på 30 minuter.... inte konstigt jag fick ett sms senare att det var någon som mådde dåligt!! Hmm, inte va det mitt fel, jag ville bara ta en jäger, de andra två var ju inte min ide!!

M å jag åkte över en sväng, åkte från stan kl 23, kikade lite på folk strosade runt lite, haha, så typiskt oss!! =)
Sen var det dax å sova, jag kände mig som en sombie!!! 

Vilket resulterade att jag sov till halv 12 idag!! =) Skönt!!! Åkte till Eskiln å mötte upp moster å co från sthlm, mormor, morfar å syster. Sen kom mamma å J som  va ute fin åkte husbilen!! =) Så vart en liten fika  på rastplatsen! Mysigt! 

Åkte å sparkade lite mer boll, men vi kom på att båda hade ont i huvudet efter allt nickande vi gjorde igår, så vart marknivå på bollen idag!! 

Grillade med tjejorna ikväll å, gott å mysigt!! Å massa struntprat!! Hur trevligt som helst!! De skulle vidare ut på sommarfesten, GMs årliga sommarfest med tält å hela köret, men det e ju alltid så mkt folk, så vi var några som struntade i det å gick hemmåt!! Skönare än att trängas!!!  

Imorn vete 17 va som händer, e det sol kommer jag garanterat att vara ute!! Funderar på å riktigt steka på fläsket!! Säger ju att vädret ska bli sämre i miten av veckan... =(

För övrigt ser jag riktigt fram emot Gotlands semestern v 29!! Ska bli sååå härligt!!

Gonatt å sov gott!!

Torsdag!

Eller ja, nu e det ju fredag för 17!! =) haha, helt dagvild när det gäller nattarbete!! Men går bättre än förväntat efter bara 4 timmars sömn!! Å inte mkt mer dagen innan... Hårding kallas det!! Moahahaha, nu kommer det... tröttheten, eller bara lite flum... =)
Heal the world spelas just nu på radion!! =) Bra låt det!

Gu vilket underbart väder det har vart!! Lilla M ringde imorse så åkte vi till Eskiln å solade, å efter det åkte jag till Avesta å shoppade lite sommar kläder!!
Klippte lugg gjorde jag å!! Trivs bra i det!!

Vart senare än planerat hem därifrån, så vart bara hem å byta kläder å iväg på spinningen!!  Jisus va varmt det va, de måste ju skaffa bättra luft där uppe om sommaren blir så här, annars kommer folk å storkna på spinningen!
Dusch, köpa med en supergod avokado sallad till jobbet, å ja, här e jag nu, men bara 2 timmar kvar nu!! =)

Fortsätta lyssna lite på Michael Jacksson nu då!! R.I.P!


Lovely!! SOL

Å va fint det e ute, inte alls lika blåsigt som det var imorse!! =)
Gick kanon på gymmet, bokade ett spinning pass imorn kväll!!

När jag kom hem vart det bums ut i solen å steka, sååå skönt!!  En liten paus för å laga lite mat, var lite lat så det vart stekt potatis å korvsnuttar!! Gött!!
Så nu ska jag ut igen å sen blir det å åka över till Norberg!!

//

Blåsigt!!

Suck, va vart det för väder idag då? Visserligen fint, men det blåser ju massa....
Så jag tar mig en sväng upp på gymmet å hoppas att det slutat när det e dax å åka hem därifrån!

Sen vete 17 va man ska hitta på, skulle kanske kolla efter nå nya kläder tills på fredag när vi ska ut med jobbet? Det visar sig!

Nä, gymmet kallar...
Kram

Va e det för väder som hittat hit?

Äntligen SOMMAR!!! =) Idag har det verkligen vart skönt ute! Visserligen jobbat Em, vilket sög skapligt, men innan jobbet va jag ut på promenad, pysslade lite på altan å bara njöt!!
Väldigt varmt vart det på jobbet, en termometer visade 33 grader inne, å det va kl 14, så några grader varmare vart det garanterat!!
Så himla skönt å kunna åka hem i shorts å linne utan å frysa häcken av sig!! =)

Imorn e jag ledig hela dagen, eller ska ut å jobba natt, men det räknas ju nästan inte!! Så hoppas verkligen på lika fint imorn med!! Ska till Norberg å ta en promenad med F och vovven! =)


Blogg mani...

Har hittar så många roliga å intressanta bloggar nu!! =) Vissa jag känner, andra har jag ingen aning om vilka de e, men e helt beroenda av deras bloggar!! Redan, å jag som inte har hållt på med det här speciellt länge!! =)
jaja, så länge det inte e tyngre beroende än så så e det väl ingen fara tycker jag! =)

En tjej jag ahr hittat på är ett tränings frek, liten tjej som skriver om sin träning, mat, vardag som helg, ja allt helt enkelt! Det e nog favoriten, hack i häl kommer fotbollsfrun Malin
Fast det e klart, nog e det roligast å säsa folkm man känner, hålla sig uppdaterad i deras vardag!

Nä, jag måste sova nu, e jag vaken längre kommer jag äta upp allt gott som finns hemma... så typiskt mig efter em skift.... men e bara 1 kvar å sen 2 nätter, sen går jag in i fin perioden!! =)

Gonatt!!

Regn å rusk...

Hallå?? va e det här för midsommar väder? Mig gör det visserligen inget då jag jobbar precis hela helgen, men för alla andra som ska vara ute!! =(
Men imorn kväll blir det grillat med M & A! =) Mysigt!

Skulle ta mig upp itid idag hade jag tänkt, eftersom imorn börjar jag 6.00-18.00... Ställde kl på 8, men va så trött så jag tänkte att jag skulle snoza i 7 min, men då tar mitt bateri slut i mobilen, så jag vaknar halv 10... Suck...

Tog mig ut till eskiln å sprang ett varv, gick riktigt bra!! =)
Å så har jag vart å bytt gasol flaska, vart till smedjebacken å kollat på cykel å Nisses.
Å nu e det matlagning som står på schemat!! =) Full fart, men i helgen lär jag ju varken hinna eller ha lust å laga mat, så blir å göra lådor idag!! =) 
Å sen blir det å göra en cheescake till imorn å!! =) Mumma, hoppas jag att det kommer bli!

Nå spisen kallar!!

 

Moahaha!!

Idag e jag på mutche bättre humör!! Förutom när jag vaknade kl 8 av klockan imorse, men de gick över när jag såg att solen hade behagat sig att komma fram! =)
Åkte över till Norberg å gick en sväng runt sjön med M, blåste lite, annars var det rätt skönt!
På väg hem va jag in på sport affären å kolla om man kunde göra nå fynd, men det vart billigt, hittade nada... jaja, de gör inget! Spar pengarna istället! =)

kl 13 va jag på jobbet igen... PÅ EN AV MINA LEDIGA DAGAR?!?! Va jättesur i början för vi va tvugna att komma dit på Team träning, men vart så possitivt överaskad!! Hade ju trott att det var massa löjliga lekar, men det var mer föredrag, presentation av oss å lite övningar!!
Istället för att bara bli arg över något har vi nu fått tips om hur man ska hantera det.
Tex om jag blir arg på någon som gjort något ska jag ta upp 4 saker med personen, å sättet vi fick som exempel var så bra!
-Observera: När jag ser att du inte har städat...
-Känsla: Blir jag ledsen...
-Behov: För jag värdesätter när det är rent och snyggt hemma...
-Önskemål: Är du villig att hjälpa mig med det här?

Låter så himla enkelt, men det e inte ofta man hör det! Mycket JAG,  men det ska det vara, för den enda som kan tillgodose sina behov är just JAG!!
Fick även förklarat va skillnaden mellan gott självförtoende och god självbild är! Vilken skillnad!!! Saker man jag inte tänker på, men som är så naturliga!

Alla käslor: Glad, ledsen , arg, lycklig, trygg ja, precis alla känsor, har du någonsin tänkt på behovet bakom dem? Eller känner du skuld eller skam? Då känner du inte tilldina behov.

Hur som helst ska jag ringa imorn å fråga va boken hette, som forskaren till det här har skrivit, tror att den skulle vara riktigt intressant att läsa!

När jag kom hem vart det lite godis... fy på mig, men har verkligen inte kunnat sköta varken träning eller mat på länge nu, men nu blir det lite skärpning iaf!
Slumrade en stund under en filt ute i hammocken, å så skönt man sov där!
Sen bar det iväg på spinning med en vän från göteborg som va hem å hälsade på, hon e så himla go!! Hon e en sån som man inte behöver ha ständig kontakt med, vilket jag e dålig på, men när man väl träffas e det sååå naturliugt allt ändå!! Love u gumman!!
haha, måste väl vart det roligaste spinning passet på länge, eller lite udda! Hade blivit fel i bokningen, så det var en person för mkt, så instruktören vart utan cykel, men hon gjorde sitt jobb lika bra ändå! inte lika svettigt men ändå! =)

Nu ska jag duscha lite å sen blir det nog en tidig kväll!! Gonatt!!

Pust...

Tog mig upp kl 12 idag eftersom jag nu gjort mitt sista natt skift, å så trött jag va när kl ringde,  men det va bara å kliva upp!!
Var lite lat/smart, orkade inte göra nå frukost, så satt å pajsade en stund, sen åkte jag till mormor å morfar å fick både lite mat å fika!! =) Å så fick de ju lite främmande oxå!!

Va å kollade på ett hus på knutsvägen idag! Riktigt mysigt var de, men man fick en gratis fylla av alla snea golv.. =) Får se va hjärtat säger, om vi ska kika på det igen...
Lägger man ner en del jobb skulle de kunna bli riktigt bra!!  Men men...
Iof vart det en sån där kväll då det kvittar, känner att jag trivs så bra här hemma med, så varför skaffa ett hus med tillhörande jobb? Jaja, jag har ingen aning hur det blir, å just nu e jag för trött för å fundera vidare... E mkt i tankaran nu iaf!

Tog å hälsade på A-S nu på kvällskvisten, skulle dit å dricka the, men slutade att vi låg i en varsin soffa å bara tjålade skit istället!! Mysigt! Å hennes lilla son, som blir 1 nu om några veckor, vaknade så han fick komma upp å ligga i mammas famn medans vi låg där å koade! Såg så mysigt ut, då slog det mig, kommer jag få va med om det ? Kommer jag ha min underbara lilla liggandes på bröstet å bara ligga å mysa...
Känner bara för å dra täcket över huvudet å skrika å gråta tills allt blir bra...

Återkommer kanske imorn med lite bättre humör, ska ju på team building med jobbat imorn... det suger ju skapligt just nu...

Gonatt!

Vart F*N e det fina vädret?

Hallå, skapligt trök väder ute... =( Jag som e lång ledig!! Suck, skulle vilja ut på en promenad, men det e ju inte så kul när det blåser å regnar om vart annat!
Å inte har arena öppet heller, helt värdelösa tider nu "sommar" tider... känns som höst.. Depp..

Får väl ta mig lite frukost istället! =) inte helt fel det heller iaf, blir gröt, imorse efter jobbet vart det en macka på Route 68 med en jobbarkompis! Fint det! 

Mamma kommer hit lite innan vi ska å kika på huset, måste komma ihåg att ge henne sina tulpan lökar!! 
Jag satte ju mina förett tag sen, men efter det hart ju inte pempen vart över 10 grader, så det e inte mycket so tar sit av det jag sådde.... =(  Ska vi flytta utomlands?? =) 

 

Urspårning på hög nivå..

Ja jag kände mig inte nå trött alls, inte på hela helgen, men i morse vid 4 tiden kände jag mig inte trött, men allt var så otroligt roligt, eller inte, typ asgarvade åt allt... Stackars T som fick lyssna på mig!
Men det var många som jag chockade, även mig själv, tror jag gillar 5 skift iaf än så länge! Lite tråkigt dock att Micke åkte innan jag kom hem nu på morgonen, å kommer lagomt hem tills jag börjar på fredag igen... jaja, livet på en pinne!! =)

Idag ska jag kolla på ett hus! =) Själv... Micke försökte börja en dag senare, men det gick inte, så jag tar med mig mamma å kollar om det e något att ha, isåfall blir det å boka en ny visning så micke ocå kan kolla!!
Spännande, känns som det här e ett hus jag skulle kunna gilla!! =)
Berättar sen!

Nu ska jag gå å  sova! Ska försöka ta mig upp till 12 iaf, så jag kan sova ikväll nu när jag e LEDIG hela veckan!!

Gonatt!!

Hur fan kan man riva fel hus?

Lyssnade på radion i bilen nu när jag åkte hem från jobbet, de berättade om en som fått ett telefon samtal om att hans barndoms hus hade rivits... av MISSTAG??? Trodde man skulle vara säker på va som skulle rivas å inte... Stackaren, tycker synd om honom, hans pappa hade ju byggt det huset!  Det var ju grann huset som skulle rivas... Pust!

jobbet

Sitter på jobbet å tänkte skriva lite, men jag orkar inte... 2.5 timmar kvar tills man får sova.... = )
Har nu äntligen gjort mina 70 timmar för den här veckan!!
Så nu e jag ledig tills Fredag!!! Härligt!!
Gonatt!

Första natten!!

Ja då har man börjat som 5 skiftare... gick förvånansvärt bra å göra första natten trots att jag sov så lite som jag gjorde! Vaknade kl 7 igår morse, var ju så fint väder, så inte kunde jag somna om då inte!
Vart en promenad å sen åkte jag å lilla M till en liten mysig sjö mitt ute i skogen å solade!! Hittade på bror å hans J där oxå, så vi hade en trevlig förmiddag tillsammans med dem!! =)

När jag kom hem planterade jag lite frön, kanske i senaste laget, men hoppas det hinner komma lite till sommaren, gurka, paprika och ärtor!! =)
Å självklart hoppas jag att tulpanlökarna jag satte när jag kom hem från amsterdam ( även köpta där)  kommer att ta sig oxå!

Kunde sova till 11.30 idag iaf! Å känner mig inge trött än så länge, har vart på promenad å nu håller jag på å tvättar å städar lite, e ju perfekt väder för det idag!! Hoppas det inte börjar regna mera bara, vi ska ju ut å cykla klassiker med jobbet idag, å då vill jag inte bli blöt!!

See U!

Amsterdam!!

Intensiva dagar, men va kul det var!! =)
Fredag kl 9 vart jag upphämtad av M, J å AC, sen plockade vi upp gumman T, sen var vi helt enkelt på väg mot skavsta och AMSTERDAM!!
Vart lite tidiga till flyget och eftersom allt redan var inchekat å klart så tog vi oss en lunch på flygplatsen, supergod fisk gryta, har aldrig vart så mkt för fisk soppor/grytor, men den här ändrade verkligen på det! =)

Tog inte ens 2 timmar innan vi landade på Eindhoven airport! Sen vart det en liten buss transport in till tågstationen och därifrån 1 timme med tåg! Men jättesmidigt gick det!

Hade bokat ett hotell ca 500 meter från stationen, kanon fint, tänkte inte på hur många våningar det var, men vi bodde på 18 å hade kanon utsikt ut över vattnet åt ena hållet och staden åt andra!! =)

Vart en snabb dusch å sen var det bara vidare ut å göra stan! =) Käkade grillat på en uteservering mitt i gröten, kycklingen smakade verkligen grillat å bra trevlig personal, som hade väldigt roligt åt J när hon bad om salt!! =) Haha!!

Sen strosade vi runt å kikade i affärer, helt sjukt, påminner lite om gamla stan i sthlm tycker jag, små mysiga butiker, med allt från nyckelringar till alla sorters gräs som var hlt lagligt för vem som helst å köpa... Helt sjukt... 
Vart man än gick så kände man röken av folk som rökte på, helt öppet ute på gatan.
Sen var vi in på ett av alla SEXMUSEUM, som det oxå fanns ett par st, det var riktigt ovanligt kan jag påstå, fanns allt från fotografier till leksaker från urforna tider!  

Efter det vart det ytterligare lite stosande på smågator å till slut hittade vi till Red light distrikt, hade hört talas om det, men nu fick man se det i verkligheten... det stog tjejer i skyltfönster, på riktigt alltså... Stackars tjejer, de såg inte direkt roade ut, och det sägs ju att man får köpa tjänter av dessa.

Sen räkte dagen helt enkelt inte till nå mer, men å sova i de skönaste hotellsängarna jag legat i, eller så var det för man var så himla trött!!

Lördag morgon vart det en rejäl hotell frukost, mmm, me like!! =)
Sen mötte Ac syster upp oss, hon har bott i Holland i 18 år, så hon guidade oss nästan hela dagen, tog med oss till mysiga fik och resturanger, som man inte hade hittat å bara strosa på turist stråken!! Mysigt att sitta vid en ute servering precis vid en av alla kanaler, skillnaden från kanalerna här hemma är att det inte finns nå räcken som skiljer kanal och gator, här var det bara att ta ett snesteg så låg du i vattnet!! Å ca 1 bil i veckan fick de dra upp!! Haha!

När A var tvungen att bege sig hem tackade vi så mkt för en trevlig dag å promenerade till Madamme Tussau, där det vart lite posande med diverse kändisar!! =) Trodde dock att det skulle vara större än det var! Men riktigt kul!!

Avslutade kvällen med en båttur på kanalen sp, tog oss runt en timme, åhh va mysigt det var,  ligger en massa husbåtar i kanalen oxå, vissa finare än andra, med blommor å altan, medans andra såg ut som skolådor!!

Även söndag morgon vart det en dunderfrukost på hotellet innan vi checkade ut och gick till stationen å låste in väskorna där medans vi gick å shoppade de sista innan hemfärden!

Var hemma i Fagersta vid 23.30 så då var det bara sängen som hägrade då kl ringde 05.00 för de slesta av oss som skulle upp å jobba fm på måndan, men det gick bra det å!!

Kort å gott rekomenderar jag verkligen folk å åka till AMSTERDAM, så mkt folk å droger, men ändå så rent och mysigt!!

Adios amigos!!

RSS 2.0